Een nieuwe colorway van de Nike Air Max 90 staat op ons te wachten in 2020

De Nike Air Max 90, een sneaker die al jaren in de mode is in Nederland. Het lijkt er gelukkig niet op dat de sneaker binnenkort uit de mode zal raken, want Nike heeft een nieuwe colorway klaar gepland voor 2020. Het gaat om een ‘Obsidian’ colorway.

Langzamerhand komt het 30-jarige jubileum van het Air Max 90 model steeds dichterbij. Ook hebben ze deze Obsidian colorway verwerkt op het ‘OG’ model. In eerste instantie zal je misschien denken dat er niks ‘OG’ hieraan is, maar de voorkant van de sneaker is naar dezelfde hoogte gebracht als de sneaker die 30 jaar geleden voor het eerst werd uitgebracht.

Nike Air Max 90 ‘Obsidian’ | CV1634-400

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh materiaal. Hierop zijn verschillende overlappende lagen aangebracht die zijn gemaakt van leer en rubber. Ook deze overlappende lagen hebben een blauwe kleur gekregen. De enige details die de sneaker wat leven inblazen is de branding op de tong, achterop de sneaker en de Air Unit. Deze hebben een andere kleur blauw gekregen. Om wat contrast toe te voegen hebben ze de midsole een witte kleur gekregen, terwijl de outsole een witte kleur heeft gekregen.

Wanneer de sneaker precies uitkomt is tot dusver nog niet bekend, maar wij verwachten dat de sneaker ergens in 2020 zal uitkomen. Houd vooral goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij precies weet wanneer wat uitkomt! Geniet tot die tijd van de foto’s hieronder.


Images by Nike

Previous ArticleNext Article