De nieuwe Nike Vandalised colorways komen bijna uit!

Nike shockeerde de hele sneaker scene toen voor heet eerst het Nike Vandalised model toonde. Na alle gekkigheid hebben ze bekend gemaakt dat er niet één maar twee nieuwe colorways aankomen. Het beste van alles is, ze komen vele malen sneller dan je denkt. Ontdek hier wanneer dit gaat gebeuren.

Een paar maanden geleden in juli en augustus zijn de eerste twee colorways gereleased van dit unieke model. Na al het succes is het eindelijk zover om nog twee colorways te releasen. Mocht je benieuwd zijn of jouw maat nog beschikbaar is van de eerste twee colorways. Klik hier en kom erachter!

Nike WMNS Vandalised | De details

Net zoals de vorige keer komt er een gehele witte colorway en een gehele zwarte colorway uit. Ze hebben precies dezelfde materialen gebruikt als bij de eerste twee colorways. Doormiddel van suède en leer hebben ze een soort schaduw gecreëerd wat er ontzettend strak uitziet. Ze hebben dit keer alleen extra details aangebracht. Bij de witte colorway zien we dat er gele veters zijn aangebracht in die doorloopt op de heel. Bij de zwarte colorway is dit in het blauw aangebracht.

Vrijdag 13 december 2019 is het dan eindelijk zover. Zowel de witte als de zwarte colorway komen dan uit. Voor €130,- kunnen ze al van jou zijn. Zorg ervoor de je op vrijdag de dertiende geen ongeluk hebt en bemachtig deze beauty’s!


Nike WMNS Vandalised 'White'

BQ3610-100 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Vandalised 'Black'

BQ3610-001 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Banner: 43einhalb
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article