De nieuwe Nike MX-720-818 komt straight out of space!

Het Nike Air Max 720 model is de launch als een speer de lucht in gegaan. Het is één van de populairste modellen van dit moment en Nike komt nu met een vernieuwde versie van het Air max 720 model. De sneaker is namelijk gemaakt met materialen die op ruimtepakken zijn geïnspireerd en heeft gewatteerde stiksels op het bovenwerk komt in een gave ‘Metallic Silver’ colorway. Daarnaast beschikt de sneaker over vernieuwde lagen en de grootste Air unit tot nu toe die wordt gecombineerd met de futuristische look van de final frontier.

Nike Air Max MX-720-818 | Closer look

Doormiddel van een kunststoffen upper met daarbovenop verschillende oranje naden gestikt lijkt het net alsof je deze sneaker zo als ruimtepak aan kan trekken. De colorway beschikt dan ook over een zilveren kleur. Dit geldt ook voor de mudguard en de zool. Daarnaast hebben ze voor meer contrast een oranje overlay aangebracht op de heel. Om het af te maken staat er op de Air Bubble de naam ‘MX-720-818’. Tegelijkertijd met deze ‘Silver’ colorway komt er ook een ‘Bronze’ colorway! Klik hier als je benieuwd bent hoe deze eruit komt te zien.

De release voor deze out-of-space Air Max 720 staat voor vrijdag 13 december 2019 gepland. Zowel de zilveren als de bronzen colorway komen tegelijk uit en moet je op tijd klaar zitten als je ze wilt bemachtigen. Naar verwachting zullen ze als warme broodjes over de toonbank vliegen. Voor €179,- kunnen ze al van jou zijn dus wees er zo snel mogelijk bij!


Nike Air Max MX-720-818 'Silver'

BV5841-001 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article