Een nieuwe colorway zal op de Air Jordan 1 High in januari 2020 verschijnen

Dankzij de ‘Fearless One’ collectie hebben wij kennis kunnen maken met de Zoom Air technologie op de Air Jordan 1. Nu heeft Jordan Brand zijn Air Jordan 1 High model een make-over gegeven die beschikt over deze technologie. De Air Jordan 1 High Zoom zal beschikken over vrij rustige, minimalistische kleuren.

In 2020 staan er alweer aardig wat colorways op de planning, zoals de ‘Court Purple’, ‘Dark Mocha’ en de ‘Neutral Grey’ colorway. Natuurlijk zijn dit niet de enige colorways, want er komen er nog veel meer aan. Zo wordt er ook de Air Jordan 1 High Zoom ‘Racer Blue’ verwacht in de eerste maand van 2020.

Air Jordan 1 High Zoom ‘Racer Blue’ | CK6637-104

Dankzij @s.sam.group hebben wij een eerste blik kunnen werpen op deze geweldige Air Jordan 1. Zoals je zelf kan zien beschikt de sneaker over een bovenwerk dat is gemaakt van een mix van mesh, patent leather, tumbled leather en verschillende transparante TPU overlays. Deze basis heeft een witte kleur gekregen met overlappende lagen die een grijze kleur hebben gekregen. Natuurlijk staat er op de zijkant het kenmerkende Air Jordan logo. Hieronder is een klein lipje te vinden waarop ‘ZOOM’ staat. Ook is de binnenkant van de sneaker gemaakt van een felle blauwe kleur die echt opvalt, in tegenstelling tot de rest van de sneaker.

Daarnaast heeft de outsole ook een opvallende, maar toffe make-over gekregen. Jordan Brand heeft deze namelijk een gradient gegeven die van de kleur blauw naar de kleur rood overloopt. Op de outsole staan allemaal ‘Z’-tjes die verwijzen naar de ‘Zoom’ technologie. Dit is trouwens niet de eerste keer dat we deze outsole zien, deze werd namelijk ook gebruikt in de ‘Fearless’ collectie.

Zoals we al zeiden wordt de Air Jordan 1 High Zoom ‘Racer Blue’ in januari 2020 verwacht met een nieuwprijs van €175,-. Houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Scroll snel naar beneden om foto’s te bekijken van aankomende sneaker.


Air Jordan 1 High Zoom R2T White Racer Blue CK6637-104 Release Date
Air Jordan 1 High Zoom R2T White Racer Blue CK6637-104 Release Date
Air Jordan 1 High Zoom R2T White Racer Blue CK6637-104 Release Date
Air Jordan 1 High Zoom R2T White Racer Blue CK6637-104 Release Date
Images by @s.sam.group

Previous ArticleNext Article