De door geschiedenis geïnspireerde size? x adidas Originals x Fox Brothers Campus 80s

Het trio adidas Originals, Fox Brothers en size? hebben samengewerkt aan een nieuw jasje voor een iconisch model. De size? x adidas Originals x Fox Brothers & Co Campus 80s is geïnspireerd door de geschiedenis van de merken.

Voor de make-over van de size? x adidas Originals x Fox Brothers Campus 80s zijn drie van de meest herkenbare stoffen gebruikt van de merken. size? laat met deze sneaker zien hoe je geïnspireerd kan raken door de geschiedenis van een merk en deze inspiratie kan uiten op een sneaker. De upper is gemaakt van verschillende stoffen. Het grijze West of England flanel materiaal is gebruikt aan de buitenkant van de upper met daarover verschillende overlays. Naast de welbekende adidas strepen is in het goud “CAMPUS” geborduurd. De toebox en de tong zijn van Old English Blue Chalkstrip flanel gemaakt met verticale strepen in de print. Aan de binnenkant van de upper is daarentegen een Glen Check patroon te zien met daarover de drie adidas strepen in de oranje kleur van het size? logo. Om het gehele design af te maken is op de tong de Fox Brothers branding te zien op de hiel de adidas branding.

De size? x adidas Originals x Fox Brothers & Co Campus 80s is verkrijgbaar bij size? vanaf vrijdag 13 december 2019 voor €110,-. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases.


Size? X Fox Brothers X adidas Campus 'Flannel'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
size? x adidas Originals x Fox Brothers & Co Campus 80s
size? x adidas Originals x Fox Brothers & Co Campus 80s
size? x adidas Originals x Fox Brothers & Co Campus 80s
size? x adidas Originals x Fox Brothers & Co Campus 80s
Images by size?

Previous ArticleNext Article