Off-White geeft het ODSY-1000 model een ‘Black on Black’ make-over

Een populair model van Off-White is het ODSY-1000 model. Er zijn ondertussen al meerdere colorways verschenen en ook nu is er weer een nieuwe colorway onderweg. Een iets minder kleurrijke colorway dan zijn voorgangers, namelijk een ‘Black on Black’ colorway.

De ODSY-1000 is een echte eye catcher en verschijnt nu in een zwarte colorway. Het bovenwerk is gemaakt van hoge kwaliteit suède, mesh en rubber in een zwarte kleur. Deze materialen zijn verwerkt in verschillende lagen die de sneaker een sportieve en stoere look geven. Ook heeft de sneaker een contrasterende blauwe kleur gekregen op de tong. Op deze tong is ook nog eens een roze patch verwerkt. Enkele andere details zijn de kruispijlen op de zijkanten, bedrukte inlegzolen en de kenmerkende zip tie. Dankzij een bijpassende, stevige midsole met hieronder een geribbelde rubberen outsole wordt de sneaker helemaal afgemaakt.

Je kan de sneaker nu shoppen bij Farfetch voor maar liefst €590,-. Scroll snel naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken om op de hoogte te blijven van aankomende sneaker releases.


Afbeelding 1 van Off-White ODSY-1000 sneakers
Afbeelding 2 van Off-White ODSY-1000 sneakers
Afbeelding 4 van Off-White ODSY-1000 sneakers
Images by Farfetch

Previous ArticleNext Article