Een nieuwe Nike Air Max 720 OBJ staat klaar om gereleased te worden

Ondertussen zijn er al drie colorways van deze samenwerking uitgekomen, echter ziet het er niet naar uit dat ze de samenwerking willen stoppen. Odell Beckham Jr. en Nike hebben opnieuw hun handen ineen geslagen voor een nieuwe colorway op de Nike Air Max 720 OBJ. Op Instagram deelde OBJ een foto van een colorway die nog niet eerder is gezien.

Zo’n half jaar geleden, op 21 juni, brachten de twee de eerste colorway uit. Dit was een zeer kleurrijke colorway in tegenstelling tot de andere uitgekomen colorways. Deze waren vrij simpel, namelijk beige en zwart.

Nike Air Max 720 OBJ ‘LSU’ | Details

De nieuwste colorway duikt diep in de geschiedenisboeken, aangezien OBJ zich heeft laten inspireren door Louisiana State University. Hier begon zijn American Football carrière. Zoals je kan zien klampt hij zich vast aan de kenmerkende kleuren van zijn oude school. Hij heeft de veters een paarse kleur gegeven, terwijl het bovenwerk verder over een witte kleur beschikt. Op de witte basis zijn gouden overlays te vinden, bijvoorbeeld op de toebox of de hiel. Ook op de tong zijn er nog gouden hits te vinden.

Helaas is er nog helemaal niks bekend over een eventuele releasedatum van de Nike Air Max 720 OBJ, maar wij verwachten dat de sneaker €200,- zal kosten. Houd vooral goed onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aankomende releases.


Air Max 720 OBJ
Image by @obj

Previous ArticleNext Article