Er zijn foto’s verschenen van de Air Jordan 3 SE ‘Fire Red’!

Eerder zijn al eerder geruchten verschenen van een ‘Fire Red’ colorway op de populaire Air Jordan 3. Echter zijn er nu eindelijk foto’s verschenen van de sneaker. Helaas zijn dit nog geen officiële foto’s maar we verwachten dat deze binnenkort gaan verschijnen. Scroll naar beneden als je benieuwd bent hoe deze sneaker tot stand is gekomen.

Naar verwachting gaat deze sneaker speciaal gereleased worden tijdens het All-Star weekend. Tijdens dit weekend spelen de beste NBA spelers tegen elkaar en zijn er verschillende wedstrijden zoals de Dunk Contest, 3-point Contest en All-Star Game. Tijdens dit weekend brengen Nike en Air Jordan vaak speciale sneaker uit.

Air Jordan 3 SE ‘Fire Red’ | CK5692-600

Deze sneaker heeft best veel weg van de DJ Khaled x Air Jordan 3 samenwerking. Dit komt natuurlijk door de rode kleur die over de gehele upper loopt. Aangezien het All-Star weekend in Chicago gehouden gaat worden verwachten we dat dat de reden is van de rode kleur. Daarnaast hebben ze nog een aantal strakke details aangebracht. We zien dan ook de Elephant print op de voorkant en op de achterkant van de sneaker. Daarnaast hebben ze de eyestay en de sockliner een grijze kleur gegeven. Tevens beschikt de sneaker over een zwarte heeltab met een wit Nike logo.

15 februari 2020 wordt deze sneaker verwacht en dit is natuurlijk tijdens het All-Star weekend. De kans is groot dat de sneaker voor een prijs rond de €200,- verkocht gaat worden. Houd onze releasekalender vooral in de gaten voor verdere informatie die in de toekomst nog gaat komen.


Air Jordan 3 Red Cement CK5692-600 Release Date
Air Jordan 3 Red Cement CK5692-600 Release Date
Air Jordan 3 Red Cement CK5692-600 Release Date
Images by: @unbreakablekicks / @zsneakerheadz

Previous ArticleNext Article