Release Reminder: Gif groene adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yeezreel’

De laatste maand van het jaar is veelbelovend als we kijken naar de aankomende Yeezy releases. De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yeezreel’ met een opvallende colorway is één van deze releases. Check voor het gehele Yeezy release overzicht dit blog.

In de onlangs verschenen foto’s van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yeezreel’ is een 350 model te zien met een fel groene colorway. In tegenstelling tot eerdere kleurtonen van de Yeezy releases heeft deze colorway een gloeiende gifgroene kleur. De rest van het design is zoals we gewend zijn van Kanye West. Een strook van gaas over de gehele upper is te zien met een aansluitende heel tab op de achterkant. Ook deze Yeezy BOOST 350 V2 zal in een non-reflective en een reflective versie komen. De non-reflective versie heeft glow-in-the-dark veters, maar geen reflecterende upper. De reflective versie daarentegen, is geheel reflecterend en ook een stuk exclusiever dan de non-reflective variant.

Beide varianten van dit model worden nog voor de feestdagen verwacht. Als je een grotere kans wilt maken om deze sneakers te bemachtigen, kan je je het beste voor zoveel mogelijk raffles inschrijven. In de releasekalender kan je vinden waar ze verkrijgbaar zijn en waar je je in moet schrijven voor raffles. De non-reflective zal releasen op 14 december 2019 en de reflectieve variant zal uitkomen op 17 december 2019. Houd voor meer updates over Yeezy en vele andere releases natuurlijk de sneaker release kalender in de gaten!


adidas Yeezy 350 V2 'Yeezreel'

FW5191 · Prijs vanaf €270,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yeezreel'
adidas Yeezy BOOST 350 V2 'Yeezreel'
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article