De Off-White x Nike Waffle Racer SP’s komen eindelijk uit op donderdag 12 december 2019

Abloh levert donderdag zijn nieuwste creatie af voor “athlete in progress”: de Nike x Off-White Waffle Racer. Na de vele geruchten en de verschillende releasedata’s, kunnen wij jou nu verzekeren dat de drie colorways van de Nike x Off-White Waffle Racer nu toch echt droppen op donderdag 12 december 2019.

De drie colorways van de sneaker maken zoals gezegt deel uit van Virgil Abloh’s zijn “Athlete in Progress” collectie samen met Nike. De samenwerking eert het onbreekbare zelfvertrouwen dat hardlopers hebben. Er komt een zwarte, een witte en een blauwe colorway. Het model heeft een dubbel veter design, wat betekend dat er een normaal veter systeem op zit en een hiking veter systeem. Ook lijkt het erop alsof het bovenwerk is gemaakt van een soort plastic materiaal. Dit geld ook voor de Swoosh en de kenmerkende Off-White branding. De laatste tijd maakt Virigil Abloh vaak gebruik van een puntige, rubberen outsole zoals bij deze Waffle Racer SP’s.

Donderdag 12 december 2019 is het dan zo ver, alle drie de colorways van de Off-White x Nike Waffle Racer SP zullen releasen bij Nike en verschillende retailers. Bij veel retailers moet je je inschrijven via raffles om de sneaker te bemachtigen dus wees op tijd! Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Off-White X Nike Waffle Racer SP 'Black'

CD8180-001 · Prijs vanaf €186,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Waffle Racer SP 'Blue'

CD8180-400 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Waffle Racer SP 'White'

CD8180-100 · Prijs vanaf €158,-

Naar alle aanbieders
Off-White x Nike Waffle Racer SP
Off-White x Nike Waffle Racer SP
Off-White x Nike Waffle Racer SP
Images by Nike

Previous ArticleNext Article