END. en New Balance werken samen voor een 997 make-over geïnspireerd door Perzische tapijten

Opnieuw werken END. en New Balance samen om een sneaker model in een nieuw jasje te steken. Deze keer is de END. x New Balance 997 “Persian Rug” gecreëerd.

De naam verraadt het misschien al, maar de sneaker is geïnspireerd door Perzische tapijten. Deze inspiratie is terug te zien in de kleuren combinaties en de print op de insole. Een rode upper is te zien met verschillende contrasterende blauwe en crème kleurige panelen. Zowel het New Balance logo als de New Balance branding op de tong heeft een navy blauwe kleur. Daarnaast heeft de outsole ook deze kleur. De upper is gemaakt van suède, leer en mesh net als de andere premium sneakers van de Made in USA collecties van New Balance. Het design van de sneaker wordt afgemaakt door een zool met daarin de ENCAP technologie voor comfort en ondersteuning.

De END. x New Balance 997 “Persian Rug” kan via END. bemachtigd worden voor €215,-. Via de website kun je je inschrijven om kans te maken op het kopen van de sneaker. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over nieuwe releases.


END X New Balance 997 'Persian Rug'

M997END · Prijs vanaf €351,-

Naar alle aanbieders
END. x New Balance M997 Made in USA 'Persian Rug' - M997END
END. x New Balance M997 Made in USA 'Persian Rug' - M997END
END. x New Balance M997 Made in USA 'Persian Rug' - M997END
Images by END.

Previous ArticleNext Article