Twee nieuwe colorways van Nike’s Air Force 1 Type zien binnenkort voor het eerst het daglicht

Één van de weinige sneakers die al decennia lang iconisch is, de Nike Air Force 1. Misschien heb je onderhand wel meegekregen dat er een aparte nieuwe Air Force 1 is uitgebracht, genaamd ‘Air Force 1 Type’. Dit is één van Nike zijn nieuwe iteraties. Er zijn nu twee nieuwe colorways op dit model opgedoken. Één colorway die compleet wit is en een colorway met donkerblauwe, blauwe en groene accenten.

Nike Air Force 1 Type | CQ2344-101 / CQ2344-100

De Nike Air Force 1 Type is een sneaker die ondertussen al in meerdere colorways is verschenen. Nu staan er weer twee nieuwe colorways voor de deur. Echter is één van deze twee colorways dit keer niet zo kleurrijk als zijn voorgangers. We hebben het hier namelijk over een volledig witte colorway. De basis van het model is onaangeraakt. Omdat deze simpel is gebleven spatten de tong, transparante midvoet paneel en de heel strap er meer uit. Branding op de zijkant en op de achterkant heeft een contrasterende zwarte kleur gekregen, zodat het extra opvalt. Net zoals de ‘N.354’ branding op de zijkant van de sneaker.

Ook komt er nog een andere colorway. Op deze colorway zijn er wel wat andere kleuren verwerkt dan alleen wit. Nu zijn er hits te vinden van groen en blauw. Zo heeft de binnenkant van de sneaker een felle, blauwe kleur gekregen, terwijl de overlay rondom de toebox en de heel strap een donkerblauwe kleur gekregen. Op de zijkant van de sneaker is een groene streep te vinden met hieronder de ‘N.354’ branding in blauwe letters. De mini-swoosh op de heel strap heeft een witte kleur gekregen, terwijl de Swoosh op de achterkant dezelfde blauwe kleur heeft gekregen als de ‘N.543’ branding en de binnenkant van de sneaker. Ook bij deze colorway is er een transparant gedeelte op de sneaker onder de Swoosh.

Beide colorways zullen binnenkort uitkomen, echter is er nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt. Wel weten we al dat de sneaker €140,- zal gaan kosten. Houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Force 1 Type 'White'

CQ2344-101 · Prijs vanaf €259,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Type

Nike Air Force 1 Type 'Blue'

CQ2344-100 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
feature image
Air Force 1 Type
Images by Nike

Previous ArticleNext Article