Release reminder: De Nike Dunk Low ‘Viotech’

UPDATE: Dinsdag 10 december is het zover, dé release van de Dunk Low SP ‘Viotech’. We hebben de laatste raffles en shops toegevoegd aan onze store list. Check HIER de storelist en bereid je goed voor op de release!


Het einde van 2019 komt in zicht, maar we kunnen de maand december wel omdopen tot de maand van de Nike Dunk! Naast de Nike Dunk Low ‘Viotech’ verwachten we ook nog de Off-White Dunks maar ook komen er nog wat SB releases aan. Houd Sneakerjagers deze maand dus goed in de gaten.

De ‘Viotech’ kennen veel mensen pas sinds dit jaar, namelijk van de Air Max 90 ‘Viotech’. Maar de colorway is al weer ouder, de eerste Viotech Dunk komt namelijk al uit 2002. Oorspronkelijk was de sneaker onder van het co.jp project, een project dat zich focuste op aziatische release en colorways die het daar goed zouden doen. in 2013 was er al een een retro met minimale aanpassingen.

De 2019 zal de zelfde colorway krijgen als zijn voorgangers, natuurlijk verschillen de tonen van de kleur ietsjes van het origineel maar toch ziet de sneaker er goed gelukt uit! De NIKE branding op de hiel komt in een zwarte kleur, net als het origineel uit 2002. Een ander opvallend verschil is de voering, deze is in de nieuwe release van stof terwijl deze eerst van leer was. Op 10 december komt de Nike Dunk Low ‘Viotech’ bij Nike en geselecteerde retailers. Check hier onder de foto’s en ga ook direct door naar de store list!


Nike Dunk Low 'Viotech'

CT5050-500 · Prijs vanaf €420,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low 'Viotech'
Nike Dunk Low 'Viotech'
Nike Dunk Low 'Viotech'
Nike Dunk Low 'Viotech'
Images: End.Clothing
Previous ArticleNext Article