De Converse Chuck 70 Hi ontvangt een Batman make-over gecreëerd door Chinatown Market

Om de 80-jarige verjaardag van Batman te vieren heeft Chinatown Market in samenwerking met Converse een Chuck 70 Hi make-over gecreëerd.

Na al verschillende samenwerkingen met Converse heeft Chinatown Market opnieuw een nieuw jasje gegeven aan de Chuck 70 Hi. Dit keer is het een eerbetoon aan het 80-jarige bestaan van Batman. Twee versies van het iconische model zijn te zien met op Batman geïnspireerde uppers.

De eerste colorway van de Chinatown Market x Batman x Converse Chuck 70 Hi heeft een lichte witte basis als upper met daarop verschillende paarse retro Batman tekeningen. De linkerschoen heeft een roze lijn op de hiel en een roze binnenkant. De rechterschoen heeft daarentegen een blauwe lijn op de hiel en een blauwe binnenkant. Dit is een referentie aan de 3D bril die je bij deze sneakers krijgt. Ook kan het een knipoog zijn aan het Two-Face karakter, die overigens ook te zien is op de illustraties op de upper.

De tweede colorway heeft een donkere upper met daarop gele details en illustraties. De skyline van Gotham City is te zien met daarboven het iconische Batman logo. Deze illustraties op de upper zijn ook nog is glow-in-the-dark. Om het design af te maken van beide sneakers is op de tong een groot geel vlak te zien met daarop de Chinatown Market branding.

De Chinatown Market x Batman x Converse Chuck 70 Hi sneakers zullen release op 11 December 2019 bij verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuwe releases.


Batman x Chinatown Market x Converse Chuck 70s Hi

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Chinatown Market x Batman x Converse Chuck 70 Hi
Chinatown Market x Batman x Converse Chuck 70 Hi

Batman x Chinatown Market x Converse Chuck 70s Hi

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Chinatown Market x Batman x Converse Chuck 70 Hi
Chinatown Market x Batman x Converse Chuck 70 Hi
Images by Sneakersnstuff

Previous ArticleNext Article