adidas Superstar make-over van de multi-getalenteerde Blondey McCoy

Eerder dit jaar, in juli, kwam er al naar voren dat Blondey McCoy een adidas Superstar design gemaakt heeft. Nu, meerdere maanden later, zal de Blondey McCoy x adidas Superstar dan eindelijk releasen.

De Lebanese en Britse Blondey McCoy is naast model, kunstenaar, skateboarder dus ook kleding ontwerper. Hij heeft professioneel geskatet voor onder andere adidas, Supreme en Palace. Daarnaast creëert hij als kunstenaar verschillende muurschilderingen, sculpturen en collages. Ook doet hij modellen werk voor merken als Burberry, Valentino, Palace en adidas en heeft hij een eigen kledingmerk Thames.

Op het adidas Superstar model van Blondey McCoy is een transparante upper te zien met daarop de welbekende adidas strepen in het zwart. Naast de adidas strepen is ook de overlay op de hiel en de zool zwart gekleurd. De tong, de lace cage en de veters hebben daarentegen een witte kleur gekregen. De tussenzool en de toe box hebben een bruine kleur en het design wordt afgemaakt door het woord “BLONDEY” op de zijkant.

Op 14 december 2019 kunnen we deze Blondey McCoy x adidas Superstar verwachten bij geselecteerde adidas retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer informatie over de nieuwste sneaker releases.


Blondey McCoy x adidas Superstar
Blondey McCoy x adidas Superstar
Blondey McCoy x adidas Superstar
Images by adidas

Previous ArticleNext Article