De nieuwe Yeezy BOOST 700 MNVN komt waarschijnlijk in een ‘Phospor’ colorway

De laatste tijd zijn adidas en Kanye West druk bezig met het ontwerpen en uitbrengen van nieuwe modellen en colorways. Ook het adidas Yeezy BOOST 700 MNVN model is één van de nieuwste creaties van de twee. Er is een nieuwe colorway opgedoken, genaamd ‘Phospor’. Dit is een neon gele, reflectieve colorway.

Tot nu toe is er nog geen enkele Yeezy BOOST 700 MNVN uitgekomen, maar er gaan wel al geruchten rond van meerdere colorways. Zo kwam er een tijdje geleden al het nieuws naar buiten dat er een oranje colorway onderweg was en even later werd er ook een zwarte colorway verwacht. Echter is er tot nu toe nog niks officieel bevestigd. Wel wordt er nu dus een derde colorway verwacht. Een tijd geleden gaf Kanye West ook al een paartje van deze colorway aan de wereldberoemde rapper 6ix9ine.

adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Phospor’ | Details

Het bovenwerk van het nieuwe 700 model is gemaakt nylon in een gele kleur. Op de zijkanten zijn vervolgens 3M reflecterende ‘700’ overlays geplaatst. Verder zijn er op de tong, hiel en op de toebox contrasterende, zwarte details terug te vinden. Ook de heel pulltab heeft een zwarte kleur gekregen. Dankzij een zwarte midsole die beschikt over de BOOST technologie en een bijpassende rubberen outsole loopt de sneaker zeer comfortabel, net zoals het huidge 700 model.

Helaas is er nog geen releasedatum vastgesteld van de adidas Yeezy BOOST 700 MNVN ‘Phospor’, maar wij verwachten dat hij ergens in 2020 uitkomt. Wel wordt er verwacht dat het nieuwe model goedkoper word dan het huidige 700 model. Er komt namelijk een prijskaartje aan te hangen van €220,-. Houd onze Releasekalender in de gaten, zodat jij altijd op de hoogte bent van alle aankomende sneaker releases.


YEEZY BOOST 700 MNVN "Phosphor" Revealed
Image by YEEZEMAFIA

Previous ArticleNext Article