Unieke reflecterende make-over van de Air Jordan 1 Mid

Het Air Jordan 1 Mid silhouet is de laatste tijd steeds vaker te zien. Verschillende colorways en make overs worden bijna wekelijks uitgebracht. Ondanks de vele make overs van de het Mid silhouet heeft de Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective een nog nooit eerder vertoond jasje gekregen.

De Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective zal, zoals de naam al zegt, reflectieve details hebben. Een geheel witte minimalistische upper is te zien met verschillende zwarte accenten. Op het eerste oog lijken deze accenten inderdaad zwart maar als je in het donker met deze sneakers loopt reflecteren deze lijnen. Elk paneel op de upper is door de lijnen verdeeld, hierdoor is in het donker alleen de gekleurde outline zichtbaar. Dit geeft de Air Jordan 1 Mid een unieke look.

Op dit moment is er nog niks bekend over een eventuele release datum van de sneaker. Het is wel al duidelijk dat deze uitvoering alleen voor vrouwen zal zijn. Houd daarom de blogs en de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer informatie over deze en vele andere releases.


Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Air Jordan 1 Mid WMNS Reflective
Images by Nike

Previous ArticleNext Article