Op zaterdag 14 december 2019 komt eindelijk de Air Jordan 11 voor de gehele familie

Na vele speculaties is het volgende week zaterdag, 14 december 2019 eindelijk zo ver. De Air Jordan 11 ‘Bred’ komt uit. Natuurlijk is dit op zichzelf al goed nieuws, maar het wordt nog mooier, want de sneaker komt uit in full family sizing. Dit betekend dat de sneaker zal uitkomen voor volwassenen, kinderen en baby’s.

Niemand minder dan Tinker Hatfield ontwierp de Air Jordan 11 en in het seizoen van ’95/’96 debuteerde de basketbal schoen. Hatfield ontwierp deze sneaker die wachtte totdat Michael Jordan terug zou komen in de basketbalwereld en hoopte dat hij in deze schoen te spelen. Het was de bedoeling dat de sneaker lichter en duurzamer zou aanvoelen, dus ze gaven de sneaker een bovenwerk dat gemaakt was van ballistisch mesh. Verdere veranderingen kwamen door het gebruik van een koolstofvezel in de doorzichtige outsole. Het hoogtepunt en meest kenmerkende aspect was de laklederen mudguard. Toen deze sneaker net uit kwam werd de sneaker zelfs gestyled met zakelijke pakken.

Air Jordan 11 ‘Bred’ | Details

Allereerst heeft de Air Jordan een bovenwerk in een zwarte kleur, gemaakt van mesh. Hier overheen bevind zich een laklederen mudguard, ook in een zwarte kleur. Daarnaast is er op de zijkant een rode Jumpman te vinden. De sneaker word afgemaakt door een witte en rode outsole.

Zaterdag 14 december 2019 is het dan eindelijk zo ver. De sneaker zal uitkomen in full family sizing, wat inhoud dat de sneaker verkrijgbaar zal zijn in maten voor het hele gezin! Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €200,- voor volwassenen. Voor jongens en meisjes zal de sneaker €80,- kosten en voor baby’s €60,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie over de sneaker. Scroll naar beneden voor foto’s die zijn gemaakt door Sneakerjagers!


Air Jordan 11 'Bred'

378037-061 · Prijs vanaf €292,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 11 PS 'Bred'

378039-061 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 11 TD 'Bred'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Air Jordan 11 Crib Booty 'Bred'

CI6165-061 · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 11 'Bred'
Air Jordan 11 'Bred'
Air Jordan 11 'Bred'
Air Jordan 11 'Bred'

Images by Sneakerjagers


Previous ArticleNext Article