De Sneakersnstuff x Nike collectie combineert het verleden, het heden en de toekomst.

Het verleden, heden en de toekomst worden gecombineerd in de nieuwe samenwerking van Sneakersnstuff en Jordan. De Sneakersnstuff x Nike “Past, Present, Future” collectie zal de Air Jordan 1 Mid, Jordan Mars 270 en de Proto-Max 720 bevatten.

Om de 20-jarige verjaardag van Sneakersnstuff te vieren hebben zij samen met het Jordan merk deze collectie gecreëerd. De drie silhouetten uit de collectie zijn geïnspireerd door de eerste Sneakersnstuff winkel in Stockholm. De colorways hebben dan ook veel weg van het originele interieur en het logo. De Air Jordan 1 Mid is een eerbetoon aan het verleden met lichte colorway met verschillende grijze en rode overlays. De Swoosh, de toe box en de overlays op de hiel zijn van grijs nubuck. De Jordan Mars 270 stelt het heden voor in de collectie. Een bijna geheel lichtgekleurde schoen is te zien met kleine rode en grijze details. Daarnaast is het Proto-Max 720 met een futuristische look de toekomst van de collectie.

Via de app van Sneakersnstuff kan je je inschrijven voor deze Sneakersnstuff x Nike collectie. Ook is er in de app een unieke augmented reality ervaring gecreëerd. Gebruikers kunnen namelijk drie verschillende basketball spelletjes spelen in het verleden, het heden en de toekomst. Je kan de schoenen alleen ophalen via de fysieke winkels van Sneakersnstuff. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over nieuwe releases.


Sneakersnstuff x Nike Air Jordan 1 Mid

Sneakersnstuff X Air Jordan 1 Mid Premium

CT3443-100 · Prijs vanaf €239,-

Naar alle aanbieders

Sneakersnstuff x Nike Proto-Max 720

Sneakersnstuff X Air Jordan Proto-Max 'Sail'

CT3444-001 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders

Sneakersnstuff x Nike Jordan Mars 270
Images by Sneakersnstuff

Sneakersnstuff X Air Jordan Mars 270 'Sail'

CT3445-100 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article