Officiële foto’s van de samenwerking tussen de OSKi x Nike zijn naar buiten gekomen

De Zweedse skater Oskar Rozenberg heeft recentelijk verschillende beelden van een nieuwe samenwerking gedeeld. In zijn Instagram posts waren OSKi x Nike SB Blazer en SB Dunk High te zien. Gelukkig zijn er nu duidelijkere foto’s verschenen.

De OSKi x Nike SB Blazer heeft een upper gemaakt van een geribbelde corduroy stof met een roze bruine kleur. Ook zijn er verschillende suède details te zien op de sneaker. De tong en de insole hebben allebei de Nike SB en OSKi branding. De bruin getinte veters maken het gehele design af. In tegenstelling tot de SB Blazer is de Swoosh van de SB Dunk High helemaal vervangen. Op de plek waar normaal de Swoosh te vinden was, is nu een zwart/witte haai geborduurd. De rest van de upper heeft een donkere nubuck basis met veters in dezelfde kleur. De OSKi en Nike SB branding is ook op dit model te zien op de tong.

Naast de twee modellen zullen er ook verschillende kledingstukken releasen. De OSKi x Nike SB Blazer zal releasen op 14 december 2019 samen met de kleding. De SB Dunk zal daarentegen op 21 december 2019 uitkomen. De collectie zal wereldwijd verkrijgbaar zijn bij verschillende skate winkels. Houd voor meer nieuwe releases onze sneaker release kalender in de gaten!


OSKi x Nike SB Dunk
OSKi x Nike SB Blazer
Images by Nike

Previous ArticleNext Article