Er is een nieuwe colorway onderweg voor de adidas Yeezy BOOST 350 V2

Kanye West en adidas zijn al druk bezig met Yeezy releases voor het nieuwe jaar. Er is er een foto naar buiten gekomen van een nieuwe colorway op de populaire Yeezy BOOST 350 V2. Ook deze colorway beschikt over tonale kleuren. Volgens geruchten zal de colorway ‘Marsh’ heten.

Dankzij @DropsYeezy hebben we een first look gekregen van de nieuwe ‘Marsh’ colorway. Natuurlijk is het bovenwerk van de sneaker gemaakt van Primeknit. Deze Primeknit upper is verwerkt in de roze kleurige ‘Marsh’ kleur. Ook de veters en de midsole hebben deze kleur gekregen. Hierdoor is de gehele sneaker roze van kleur, zoals dit wel vaker gebeurd bij Yeezy colorways. Om toch nog wat contrast toe te voegen heeft Kanye voor een grijze, deels transparante streep gekozen die over de zijkant van de upper loopt.

Helaas is er ook nog geen officiële releasedatum bekend, maar we weten wel zeker dat deze eentonige ‘Marsh’ colorway zal uitkomen in 2020. Houd onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze toffe colorway en check hieronder de eerste foto.


Marsh
Image by @DropsYeezy

Previous ArticleNext Article