Travis Scott x Nike geven de gehypte Air Force 1 ‘Cactus Jack’ weg

Heb jij ook misgegrepen op de gehypte Travis Scott x Nike Air Force 1 ‘Cactus Jack’? Jij bent vast niet de enige. Vele mensen hebben misgegrepen op de populaire sneaker en ondertussen is de prijs al aardig gestegen. Gelukkig hebben Travis Scott en Nike een leuk plan bedacht om kerst nog leuker te maken voor wat geluksvogels, lees snel verder om meer te weten te komen.

Travis Scott en Nike hebben nu wel wat heel moois in petto en ook hier moet je enorm veel geluk voor hebben. Samen geven zij namelijk paartjes weg van de Air Force 1 ‘Cactus Jack’. Verschillende mensen deelde op social media foto’s van het feit dat zij een paartje hadden ontvangen via de post. Op dit kaartje stond: “Wij zien je toewijding aan Travis Scott, ook Travis Scott ziet dit. Het is ons opgevallen dat het je niet gelukt is om een paartje te bemachtigen en dat zouden we hier graag mee willen veranderen. Gefeliciteerd!”

Ook stond er op het kaartje dat je dit op Twitter moest zetten met de hashtag #AllFor1 en Travis Scott reageerde op de mensen die dit deden.

Helaas is er tot dusver nog niemand buiten de Verenigde Staten die een paartje heeft ontvangen van de rapper uit Houston, maar misschien ontvangen mensen in Europa binnenkort ook wel een kerstcadeautje. Houd goed je post in de gaten, maar blijf ook onze Releasekalender in de gaten houden om up-to-date te blijven van aankomende sneaker releases. Wil je toch nog een paartje Air Force 1’s ‘Cactus Jack’ scoren? Dat kan voor resell via onder andere StockX.


Cactus Jack

Previous ArticleNext Article