Schrittmacher en KangaROOS creëren een sneaker geheel in het teken van een gebakje!

Schrittmacher en KangaROOS zijn de samenwerking aangegaan om iets lekkers te creëren. Samen hebben ze dan ook een project ontwikkeld dat je niet vaak tegenkomt. De sneaker is namelijk gebaseerd op het Duitse traditionele gebak “Stollen”. De Christmas Stollen ook wel genoemd. Dit gebak is bijzonder rijk aan boter en rozijnen en is werkelijk om je vingers bij af te eten.

Eeuwenlang hebben bakkers en banketbakkers dit recept van generatie op generatie doorgegeven. Dit en de unieke samenstelling van geselecteerde ingrediënten zijn het geheim van de onmiskenbare Stollen-smaak. Dit gevoel hebben ze natuurlijk geprobeerd over te brengen op deze bijzondere sneaker.

Pacemaker x Kangaroos Shield MIG-noppen | De details

Het resultaat van deze samenwerking is een limited edition sneaker. Er komen namelijk maar 303 paar uit. Daarnaast is de sneaker gemaakt van geselecteerde materialen zoals alcantara, nubuck en velours. Al deze materialen bij elkaar staan dan ook voor pure kwaliteit. De kleur van de sneaker is gebaseerd op de hoofdcomponenten van het gebak. Namelijk nagel, citroen, sinaasappelpulp, rozijnen en natuurlijk veel poedersuiker.

7 december 2019 gaat hij uitkomen op het Altes Wettbüro Dresden evenement en 8 december 2019 wordt hij online verkocht op de site van Schrittmacher. Voor een kostprijs van €249,- kan hij misschien wel van jou zijn. Het gaat lastig worden om hem te bemachtigen, maar hij is het zeker waard!


Images by: Schrittmacher

Previous ArticleNext Article