Kylian Mbappé krijgt zijn eigen sneaker!

Veel atleten hebben al een eigen sneaker ontworpen van Nike, maar er zijn er nog veel meer atleten die dit nog niet hebben gedaan. Echter wordt er een atleet toegevoegd aan deze speciale groep mensen, namelijk de supertalent Kylian Mbappé. De buitenspeler van Paris Saint-Germain krijgt voor een speciale gelegenheid zijn eigen sneaker!

Kylian Mbappé is pas 20 jaar oud, maar heeft al verschrikkelijk veel bereikt in zijn, tot nu toe, korte carrière. Hij is zelfs al wereldkampioen geworden met Frankrijk! Als dat je geen eervol gevoel geeft dan weten wij het ook niet meer. Ditmaal heeft dus de eer om zijn eigen sneaker te releasen.

Kylian Mbappé x Nike Air Max 98 | Closer look

Kylian heeft gekozen voor de Nike Air Max 98. De sneaker heeft een ‘Gunsmoke’ colorway gekregen. De upper beschikt dan ook over een soort camouflageprint in deze kleur. Deze kleur lijkt op de print van de warming-up shirt van PSG. Daarnaast heeft hij verschillende mooie details aangebracht. Op de tong staat KM, de Franse vlag is op de lower eyestays geplaatst, Mbappé-graphic Air units en branded insoles. De sterspeler heeft werkelijk overal aan gedacht. Verder heeft hij de sneaker afgemaakt met verschillende gouden outlines.

20 december 2019 wordt Kylian Mbappé 21 jaar maar dit word al eerder gevierd! De sneaker zal namelijk al op 6 december exclusief voor Nike Members verkrijgbaar zijn! Een kleine week later verwachten we dat de sneaker ook verkrijgbaar is voor niet Members! Check hier onder alle foto’s en overige release info.


Kylian Mbappé x Nike Air Max 98

CT1531-001 · Prijs vanaf €261,-

Naar alle aanbieders
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé
Banner by: Sportnieuws
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article