Er komen twee Nike SB Dunk Low ‘Raygun’ colorways

In 2005 kwam Nike SB met twee paar Dunk’s, de ‘Raygun’ Dunks om precies te zijn. Nu zo’n 15 jaar laten komen er weer, licht aangepaste, twee Nike SB Dunk ‘Raygun’ sneakers uit!

Voor dat de originele sneakers uitkwamen in 2005 was er een Nike commercial. In deze commercial liet Nike Basketbal een nieuw, fictief team zien. Dit team reisde door heel Amerika en zou zogenaamd alle tegenstander flink verslaan! De twee uitgebrachte schoenen hadden colorways geïnspireerd op de tenue’s van het team. De zwarte colorway was het thuistenue en de witte versie was het uittenue. Ondertussen zijn de sneakers uitgegroeid tot een van de grootste Nike SB classics. Maar niet alleen bij liefhebbers is de schoen gelieft, ook Sandy Bodecker, de oprichter van Nike’s SB afdeling, was gek op deze sneakers!


De originele Nike Basketbal Raygun commercial

Nu in 2019 zullen er twee aangepaste ‘Raygun’ colorways uitgaan komen! Deze zullen dan ook direct een eerbetoon aan de in 2018 overleden Sandy Bodecker zijn! Net als bij de eerste release zal er een ‘home’ en ‘away’ colorway uit komen. De ‘home’ colorway heeft een zwarte basis met de kleuren oranje en en geel. De panelen in de kleuren hebben een tie-dye effect gekregen. De ‘away’ colorways is nagenoeg het zelfde, enkel is hier de basis wit!

Beide colorways van de Nike SB Dunk ‘Raygun’ worden rond 28 december 2019 verwacht. De ‘home’ colorway zal bij geselecteerde skateshops en Nike SNEAKRS komen, terwijl de ‘away’ colorway een skateshop exclusive zal worden! Check hieronder de beschikbare foto’s en houdt Sneakerjagers in de gaten voor updates rondom deze releases!


Nike SB Dunk Low ‘Raygun’ Home & Away – 2019

Nike SB Dunk Raygun
Nike SB Dunk Raygun
Nike SB Dunk Raygun
Nike SB Dunk Raygun
Afbeeldingen: nikesbornothing

Previous ArticleNext Article