Release update van de Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’!

De Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’ zou eigenlijk in oktober al uitkomen, maar helaas heeft de release een kleine vertraging opgelopen. Jordan Brand heeft eindelijk de releasedatum vastgesteld en hij komt vele malen sneller dan je denkt. Scroll naar benden als je wilt ontdekken wanneer!

Air Jordan 4 Winter ‘Loyal Blue’ | De details

De kans is groot dat je zit te denken: “Waarom zou ik als sneakerfan in de winter, met alle sneeuw en het vieze weer, nieuwe sneakers kopen?”. Hier hebben ze natuurlijk rekening mee gehouden, want het model beschikt niet alleen over kleuren die perfect bij het weer passen. Ook de materialen zijn namelijk aangepast op het weer. Dit keer zijn is de basis niet gemaakt van plastic netting, maar van synthetisch materiaal. Doordat de tong gevoerd is met een wollige, ruige stof biedt hij extra warmte. Hij beschikt wel over de standaard Air Jordan 4 outsole.

De release van deze must have gaat op 21 december 2019 plaats vinden. Hij zal voor een kostprijs van €200,- over de toonbanken vliegen. Mocht jij nou denken, ik wil deze sneaker ontzettend graag aan mijn collectie toevoegen. Check dan even snel onze releasekalender en ontdek bij welke shops deze sneaker verkrijgbaar zal zijn.


Air Jordan 4 Winter 'Loyal Blue'

CQ9597-401 · Prijs vanaf €247,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 4 Winter
Air Jordan 4 Winter
Air Jordan 4 Winter
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article