Jordan Brand geeft ons een preview van een two-pair retro pack

Na verschillende samenwerkingen in de Fearless collectie of de aankomende samenwerking met Dior komt Jordan Brand nu met een two-pair retro pack. Het pack zal bestaan uit een Air Jordan 1 Retro High OG en de Nike Air Ship.

Natuurlijk heeft de Air Jordan 1 geen introductie nodig, maar de Nike Air Ship is vrij onbekend. De Nike Air Ship werd gedragen door Michael Jordan in het begin van zijn carrière. Jammer genoeg krijgt dit model niet de aandacht die hij verdient. Ook was dit de sneaker die eigenlijk door de NBA werd “verbannen”. Het ging niet letterlijk om de sneaker, maar de colorway. Het model keert nu eindelijk na drie decennia terug in de sneakerwereld als onderdeel van het aankomende pack.

Nike Air Ship/Air Jordan 1 Retro High OG Pack | Details

Dankzij een post op Instagram van creative partner, Hiroshi Fujiwara hebben wij een eerste indruk gekregen van het two-pair pack. De Air Jordan 1 heeft een gloednieuwe rode/witte make-over gekregen. De basis is gemaakt van wit leer, terwijl er over deze basis rode overlays liggen. Ook heeft de sneaker een rode Swoosh. Wat een ander leuk detail is, is de OG hangtag op de sneaker. Verder beschikt de sneaker over een witte midsole en een rode outsole.

Ook het Nike Air Ship heeft de kleuren rood en wit gekregen. De basis van deze sneaker is volledig wit en heeft ook een rode Swoosh gekregen. Ook rondom de enkel is het rood gekleurd en de midsole is wit van kleur en de outsole rood, net zoals bij de Air Jordan 1.

Deze twee sneakers zullen bij jou bezorgd worden in een hele coole schoenendoos. Deze doos is verdeeld in de klassieke zwart/rode uitvoering en een blauw/wit rasterpatroon. Ook staat het jaar waarin de sneaker uitkwam op de doos.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend van het geweldige pack, maar wij verwachten dat dit een heel gewild pack kan worden. Houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over het pack. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van beide sneakers en de doos.


Two-pair pack
Two-pair pack
Two-pair pack
Images by Hiroshi Fujiwara

Previous ArticleNext Article