Op 7 december 2019 komt de Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’ uit

Vorige week verscheen de Maison Château Rouge x Air Jordan 1 Mid als onderdeel van de ‘Fearless’ collectie. Ook deze week komt er weer een nieuwe sneaker uit die onderdeel uitmaakt van deze collectie. Wij hebben het over de Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’. Deze bijzondere colorway komt aanstaande zaterdag, 7 december 2019, uit.

Door het veranderen van de traditionele constructie, zowel esthetisch als technisch, is de upper van de aankomende sneaker uit de Fearless collectie heel anders. De sneaker beschikt namelijk over een bovenwerk dat volledig is gemaakt van 3M materiaal met een regenboog kleurige gloed. Naast de upper is de zool ook wat aangepast. De demping bevindt zich nu namelijk onder de gehele voet. Ook op de tong zijn is er een opvallende aanpassing. De branding die altijd op de tong staat (Nike Air) is vervangen voor ‘Zoom Air’. Deze Zoom Air branding wordt voortgezet op de ijzige outsole, want hier staat allemaal ‘Z’ patronen op met een gradient laag van rood naar blauw.

7 December 2019 krijg jij de kans om dit geweldige, maar bijzondere paartje te bemachtigen via nike.com. Check onze Releasekalender om te bekijken bij welke shops de sneaker nog meer uit komt. Een prijskaartje van €175,- hangt er aan deze Air Jordan 1 High Zoom ‘Fearless’. Check hieronder de officiële afbeeldingen van Nike.


Air Jordan 1 High Zoom 'Fearless'

BV0006-900 · Prijs vanaf €278,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan I High 'Zoom Fearless' Release Date
Air Jordan I High 'Zoom Fearless' Release Date
Air Jordan I High 'Zoom Fearless' Release Date
Air Jordan I High 'Zoom Fearless' Release Date
Images by Nike

Previous ArticleNext Article