Verdien je Sneakerness kaartje terug met deze actie

Actie SneakerBAAS

Vanaf dinsdag 3 december 00:00 tot en met zondag 8 december 23:59 kun je jouw Sneakerness kaartje terugverdienen bij SneakerBAAS. Je krijgt namelijk €13,- korting op alle artikelen boven de €50,- met de code: BAAS13.

Sneakerness Rotterdam 2019

Sneakerness Rotterdam 2019 heeft dit weekend plaats gevonden in de Onderzeebootloods. Speciaal voor jou heeft SneakerBAAS een kortingscode om je kaartje van Sneakerness terug te verdienen! In de komende dagen zal onze video recap van Sneakerness Rotterdam 2019 ook verschijnen, houd onze blogposts dus goed in de gaten.

Zoals gewoonlijk waren er weer talloze unieke en mooie paartjes te zien bij de stands en aan de voeten van de bezoekers van Sneakerness. De Onderzeebootloods is twee dagen lang omgetoverd tot een walhalla voor elke sneaker liefhebber. Van vintage Air Max 1 modellen tot aan de nieuwste Air Force 1 Travis Scott’s, van alles was te vinden. Met zo veel verschillende stands lag er voor iedere sneaker liefhebber wel iets! Naast de vol geladen stands was er genoeg eten en drinken, live dj’s, sneaker schoonmaak services, give-aways, horloge’s en natuurlijk de StockX drop-off point. Ook is er bij het drop-off point voor de Resell Challenge een sneaker afgeleverd. Mocht je bij Sneakerness geweest zijn en wil je graag jouw kaartje terug verdienen? Neem dan een kijkje bij de actie van SneakerBAAS!

Previous ArticleNext Article