size? en Converse geven een iconisch model een unieke make over

size? en Converse werken opnieuw samen om het iconische Chuck 70 model een make-over te geven. De size? x Converse Chuck 70 “Multipatch” zal zelfs een aanpasbare upper hebben.

De “Multipatch” heeft een zwarte upper waar je verschillende patches op kunt plakken. Het model beeld de individualiteit uit die voorkomt in hedendaagse subculturen. Door de acht verschillende patches kun je namelijk een unieke schoen creëren die niemand anders heeft. De sneaker is helemaal zwart om zo de perfecte basis te leggen voor je eigen “patch kunstwerk”. Het design van de Chuck 70 is ook zoals we gewend zijn met de klassieke glanzende midsole en toe box.

Mocht je niet tevreden zijn met acht patches, dan kan je nog negentien extra patches kopen van size? en Converse. De patches zijn verkrijgbaar in pakketjes, die elke vijf willekeurige patches bevatten. Sommige patches zijn zeldzamer dan andere en op deze manier proberen size? en Converse de sneaker dragers uit te dagen. Je zult namelijk met andere mensen moeten ruilen om jouw favoriete patch te bemachtigen.

The size? x Converse Chuck 70 “Multipatch” komt op 4 december uit via de size? website en winkels. De size? x Converse Chuck 70 “Multipatch” zal €95,- gaan kosten. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Size? X Converse Chuck 70 Hi 'Multi Patch'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article