Prada en adidas hebben hun handen ineen geslagen en komen met een fantastisch concept!

We zien vaker dat twee gigantische bedrijven de handen in een slaan om een prachtig paartje op de markt te brengen. Ditmaal zijn Prada en adidas degene geweest die dit voor elkaar hebben gekregen. Ze hebben een adidas Superstar van fantastische kwaliteit voorzien maar hier blijft het niet bij. Ze hebben nog een leuke verrassing in petto!

Naast de adidas Superstar moeten ze samen natuurlijk ook een tas uit brengen, en laat dat dan ook precies het geen zijn wat ze gaan doen. Samen met de sneaker droppen ze een ontzettend strakke tas die op dezelfde manier is gedesigned. Ze passen daarom perfect bij elkaar.

Prada for adidas Limited Edition | Closer look

Laten we het hebben over de colorway. Het materiaal van de sneaker is aangebracht met Italiaans leer dat over een ontzettend hoge kwaliteit beschikt. Dit materiaal is over de gehele sneaker geplaatst is met een strakke witte kleur geplaatst. Op de zijkant van de sneaker vind je het logo van Prada terug met daaronder de tekst ‘Made in Italy’.

Om dit paartje te bemachtigen moet je wel wat doen. Daarnaast is hij ook best wel prijzig. Het prijskaartje dat er aankomt te hangen bedraagt maar liefst €2.500,-. Gelukkig krijg je hier wel de bijpassende tas bij! Deze sneaker wordt tevens exclusief via de waiting room van adidas uitgebracht. De waiting room geeft mensen op willekeurige wijze toegang tot het item om deze te shoppen. Klik hier om een herinnering in te stellen zodat je op tijd kunt deelnemen.


Prada X adidas 'Superstar' - Including Prada Bag

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Prada for adidas Limited Edition Core White / Core White / Core White FW6683
Images by: adidas

Previous ArticleNext Article