Het Converse Pro Leather model is binnenste buiten gekeerd door Midnight Studios

Het kledingmerk uit Californië Midnight Studios heeft samen met Converse het Pro Leather model in een nieuw jasje gestoken. De Midnight Studios x Converse Pro Leather is letterlijk en figuurlijk binnenste buiten gekeerd.

Midnight Studios is een Amerikaans kledingmerk sinds 2014. Het merk combineert punk en de hedendaagse stijl van jongeren in haar collecties. In 2018 is er al eerder samen gewerkt met Converse om de Chuck Tayler All Star 70 en de One Star een binnenstebuiten gekeerd jasje te geven. Deze keer is de Pro Leather aan de beurt. Op de tong vind je het maatlabel wat je normaal aan de binnenkant van de schoen vind. Ook op de hiel staan verschillende informatieve icoontjes die normaal aan de binnenkant van een sneaker te zien zijn. Daarnaast is ook de Pro Leather stempel omgekeerd om bij te dragen aan de omgekeerde look van de sneakers. Ook is gehele suede upper, inclusief de overlays, genaaid alsof het de binnenkant is. Het naaiwerk van het Converse logo is ook te zien op de zijkant. Om het gehele design af te maken krijg je er speciale bedrukte veters bij.

De Midnight Studios x Converse Pro Leather zal online komen op 7 december 2019 via verschillende retailers. Houd de sneaker release kalender goed in de gaten voor meer informatie over nieuwe releases.


Midnight Studios x Converse Pro Leather
Midnight Studios x Converse Pro Leather
Midnight Studios x Converse Pro Leather
Midnight Studios x Converse Pro Leather
Images by Sneakrsnstuff

Previous ArticleNext Article