Er komt een Air Jordan 1 Mid ‘UNC’ colorway aan!

De ‘UNC” colorways binnen de collectie van Jordan Brand kennen we als een van de meest iconische colorways die er zijn. Echter hebben ze nu een kleine aanpassing gedaan waardoor de Air Jordan 1 Mid er ontzettend strak uitkomt te zien. Scroll naar beneden als je wilt ontdekken wat dat precies is.

Nog niet zo heel erg lang geleden is er nog een Air Jordan 1 Low ‘UNC’ gereleased die de originele kleuren van de oorspronkelijke ‘UNC’ colorway had gekregen. De toebox en de zijkant van de sneaker hadden een witte kleur gekregen en de rest beschikte over een baby blauwe kleur. Het is daarom leuk om te zien dat Jordan Brand de variatie er nog steeds in houdt!

Air Jordan 1 Mid ‘UNC’ | De details

Het verschil dat ze hebben aangebracht gaat rondom de hoeveelheid wit op de sneaker. Eigenlijk beschikt de gehele upper over een witte kleur. Daarnaast zijn er een paar layers waarop baby blauwe details aangebracht. De Swoosh, het Jumpman logo, het Jordan Wings logo, de heel en de mid-sole hebben deze kleur ontvangen.

Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt. We verwachten daarnaast dat er een prijskaartje aankomt te hangen van €110,-. We verwachten wel dat binnenkort releasedata bekend wordt gemaakt dus we raden je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden.


Air Jordan 1 Mid 'UNC'

BQ6472-114 · Prijs vanaf €233,-

Naar alle aanbieders
Jordan Brand
Jordan Brand
Jordan Brand
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article