De 5 leukste cadeaus onder de €30,- die jij kan vragen aan Sinterklaas

Op 5 december is het dan eindelijk zo ver, pakjesavond, de avond waar velen op wachten. Een avond vol gezelligheid en cadeaus. Nu kan het nog zo zijn dat jij geen idee hebt wat je wil vragen voor Sinterklaas. Wees niet gestrest, want wij van Sneakerjagers hebben vijf leuke, originele cadeaus op een rijtje gezet die niet duurder zijn dan €30,-. Natuurlijk hebben wel alle vijf de cadeaus wat met sneakers te maken, dus scroll snel naar beneden zodat jij weet wat je op je verlanglijstje moet zetten!


CARBON Cleaning Foam/Midsole Cleaner/Reinigingsborstel

Houd je sneakers geweldig schoon met dit leuke setje van CARBON. In dit setje zit een reinigingsborstel, Cleaning Foam voor je upper en een Midsole Cleaner voor je tussenzool. Zo houd je je sneaker perfect schoon!

>> Shop de CARBON Cleaning Foam hier voor €9,95 <<
>> Shop de CARBON Midsole Cleaner hier voor € 7,95 <<
>> Shop de CARBON Reiniginsborstel hier voor €6,99 <<


FBV Phil Knight: Shoe Dog

Sinterklaas

Ben jij een echte sneakerhead? Dan moet jij dit boek hebben! Shop het geweldige FBV Phil Knight: Shoe Dog boek hier.

>> Shop het FBV Phil Knight: Shoe Dog boek hier <<


Hypebeast Magazine Issue 27

Ben jij nog dringend op zoek naar een tof cadeau en ben jij een echte hypebeast? Dan moet jij dit magazine hebben met pakjesavond! Zet ‘m nu op je verlanglijstje.

>> Shop het Hypebeast Magazine Issue 27 hier <<


Nike Heritage Crew 2p Ulicolor sokken

Sinterklaas

Bij een mooie paartje sneakers hoort natuurlijk ook een mooi paartje sokken. Bij FreshCotton kan je een mooi paartje sokken scoren!

>> Shop de sokken hier <<


Schoenspanner sneakers

Sinterklaas

Houd je favoriete paartje sneakers goed in vorm met deze schoenspanner van Shoeshiners! Hij is makkelijk te plaatsen en te verwijderen doormiddel van een houten greep.

>> Shop de schoenspanner hier <<


Previous ArticleNext Article