De eerste foto’s van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Tailgate’ zijn opgedoken 60

Gisteren schreven wij een blog van een overzicht van alle aankomende Yeezy releases in december 2019. Nu is er ook weer nieuws opgedoken van een nieuwe, lichte colorway op de Yeezy BOOST 350 V2, genaamd ‘Tailgate’.

Het populairste Yeezy model van dit moment, de Yeezy BOOST 350. Op 27 juni in 2015 zag dit model voor het eerst het daglicht. De sneaker debuteerde in een ‘Turtle Dove’ colorway en dit is misschien ook wel de meest iconische colorway van alle colorways die Yeezy ooit heeft gebruikt. Een maandje later bracht Kanye West een nieuwe colorway uit op hetzelfde model. Deze colorway was volledig zwart en heette de ‘Pirate Black’. Na nog een aantal andere colorway verscheen ongeveer een jaar later de adidas Yeezy BOOST 350 V2 op 24 september 2019. Ook hiervan verschenen vele colorways en in 2019 bracht Kanye wel heel veel colorways uit op dit model. Echter nemen de vele colorways er niet van weg dat het 350 model enorm geliefd is en blijft.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Tailgate’ | FX4348

Bij het kiezen van een nieuwe colorway is er gekozen voor een lichtere, zomerse kleur. Het bovenwerk beschikt over een lichte grijze kleur. Dit wordt geaccentueerd door geweven veters en een primeknit bovenwerk. Normaal gesproken zijn sneakers vaak van verschillende soorten materialen gemaakt, maar dit is niet het geval bij primeknit. Als een sneaker van primeknit materiaal is gemaakt betekend dat dat de sneaker uit één geheel is gemaakt. Primeknit is namelijk een gebreide stof dat een sokachtige pasvorm heeft om je voeten te ondersteunen terwijl je voeten geventileerd en koel blijven. Verder wordt de sneaker natuurlijk afgerond met de kenmerkende BOOST midsole. Deze is verwerkt in een doorschijnende rubberen hoes en een contrasterende rubberen outsole.

Tot zover is er nog geen officiële releasedatum bekend voor deze nieuwe colorway, maar wij verwachten dat de sneaker ergens in februari 2020 uit zal komen. Houd tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten en check hieronder de foto’s van de ‘Tailgate’ colorway.


adidas YEEZY BOOST 350 V2 Tailgate First Look Release Info Date Kanye West White Gum Rubber FX4348
adidas YEEZY BOOST 350 V2 Tailgate First Look Release Info Date Kanye West White Gum Rubber FX4348
adidas YEEZY BOOST 350 V2 Tailgate First Look Release Info Date Kanye West White Gum Rubber FX4348
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article

ShoeZeum post collectie met talloze Nike Samples 2

Door de jaren heen heeft Nike talloze modellen uitgebracht. Het gros van deze modellen is afkomstig uit grote onderzoeken en vooral het experimenteren met materialen en verschillende vormen of technieken. Veel van deze modellen zijn ontstaan uit testmodellen, ook wel samples genoemd. De Amerikaanse Sneakerverzamelaar en handelaar ShoeZeum, bekend van zijn gigantische Jordan Collectie en Sneaker Museum heeft momenteel 50+ extreem zeldzame innovative samples online staan op eBay.

De collectie die te koop staat bij ShoeZeum is afkomstig van een oud Nike medewerker die meer dan 30 jaar verbonden is geweest met het bedrijf. Het is duidelijk dat de medewerkers betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de Shox technologie. Ook zien we sommige Air Forces voorbijkomen en verschillende Air Max 1s en Air Max 90s. 

Samples

Naast de standaardmodellen zien we ook echt een hoop never-seen-before samples. Zo zien we combinaties van modellen, zoals een Air Force 1 Low met doorzichtige zool en Shox demping in de zool, Een Air Max 1 met sokken als lining en Nike Air Force 1 slides. 

Om een beter beeld te krijgen bij de aparte sneakers die allemaal verkrijgbaar zijn hebben we een lijstje gemaakt met onze favorieten.


Nike Air Force 1 Sandal Slides
Check de veiling hier<<


Nike Confidential PT Air Max 1 Shox Sample
Check de veiling hier<<


Nike Dunk Low Cork ID Retro Basketball
Check de veiling hier<<


Nike Livestrong LAF Lance Armstrong Free 5.0
Check de veiling hier<<


Nike Air Max 1 Taco Sock 
Check de veiling hier<<


Mike Armstrong Captain America Nike Air Max 95 Doernbecher
Check de veiling hier<<


Nike Air Force 1 I One Low Cork ID Retro
Check de veiling hier<<


Big Daddy x Nike Air Max Bruin White (UNC) Sample
Check de veiling hier<<


Crazy Uncle Look See Sample Nike Shox Air Force 1 
Check de veiling hier<<


Top 10 van mooiste sneakers bij DEAUP 4

Bij DEAUP in Deventer kan je de een zeer gevarieerd aanbod aan sneakers vinden. Van Saucony tot aan Karhu, voor iedereen ligt er wel een mooi paartje. Om jou te helpen bij het uitzoeken van een mooie sneaker bij DEAUP hebben wij een top 10 gemaakt. Mocht er niks voor jou in deze top 10 staan, dan kan je altijd een kijk nemen op de website van DEAUP voor het gehele aanbod of in onze zoekmachine.


NEW BALANCE MS 997 LOT ‘NAVY / WHITE’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


PUMA RS-X HARD DRIVE ‘HIGH RISE / YELLOW ALERT’

PUMA RS-X HARD DRIVE 'HIGH RISE / YELLOW ALERT' Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


PUMA RS-X3 ‘PUZZLE LIMESTONE’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


KARHU FUSION 2.0 CROSS COUNTRY SKI ‘MONUMENT’

KARHU FUSION 2.0 CROSS COUNTRY SKI 'MONUMENT'

€134.95 via deze link


VANS SK8-HI PLATFORM 2 ‘CHECKER’

VANS SK8-HI PLATFORM 2 'CHECKER'

€94.95 via deze link


PUMA RS-X SOFTCASE ‘BLACK / CADMIUM GREEN’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


NEW BALANCE CM 997 HEZ ‘GREEN / GOLD’

NEW BALANCE CM 997 HEZ 'GREEN / GOLD' top 10 DEAUP

€89.95 via deze link


NEW BALANCE MX608 ‘WHITE’

Top 10 DEAUP

€89.95 via deze link


KARHU FUSION 2.0 ‘FOREST GREEN / AQUA GRAY’

KARHU FUSION 2.0 'FOREST GREEN / AQUA GRAY' Top 10 DEAUP

€134.95 via deze link


KARHU ARIA ‘CAPULET OLIVE’

Top 10 DEAUP

€129.95 via deze link


Nike brengt speciale details aan op de klassieke Air Force 1 LV8! 6

Nike heeft al verschillende strakke effecten en details aangebracht op de Nike Air Force 1 LV8. Echter is er nu iets op komst wat we nog nooit eerder gezien hebben. De details die ze hebben aangebracht zijn van onschatbaar hoge kwaliteit en deze wil je echt niet missen. Scrol naar beneden voor verdere informatie van deze sneaker!

Nike Air Force 1 LV8 | CV3040-100

De basis van de upper van de sneaker beschikt over stevig lederen materiaal. Daarnaast hebben ze nog een synthetische laag op de zijkant van de sneaker geplaatst. Voor de Swoosh hebben ze iets speciaals gedaan. Ze hebben een gigantische plastic Swoosh geplaatst die ontzettend opvalt. Daarnaast staan er nog allemaal kleine tekstjes op de sneaker. Waar deze teksten voor staan is echter nog niet bekend, maar we verwachten dat daar snel meer duidelijkheid over komt. Ze hebben de sneaker afgemaakt met strakke sail kleurige eyestays en zool.

Helaas is er nog niks bekend over deze sneaker. Het gerucht gaat wel rond dat hij ergens dit jaar nog gereleased gaat worden. Om helemaal up-to-date te blijven over deze sneaker raden we je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van dit deze sneaker!


Nike Air Force 1 LV8

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Images by: Nike