De eerste foto’s van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Tailgate’ zijn opgedoken

Gisteren schreven wij een blog van een overzicht van alle aankomende Yeezy releases in december 2019. Nu is er ook weer nieuws opgedoken van een nieuwe, lichte colorway op de Yeezy BOOST 350 V2, genaamd ‘Tailgate’.

Het populairste Yeezy model van dit moment, de Yeezy BOOST 350. Op 27 juni in 2015 zag dit model voor het eerst het daglicht. De sneaker debuteerde in een ‘Turtle Dove’ colorway en dit is misschien ook wel de meest iconische colorway van alle colorways die Yeezy ooit heeft gebruikt. Een maandje later bracht Kanye West een nieuwe colorway uit op hetzelfde model. Deze colorway was volledig zwart en heette de ‘Pirate Black’. Na nog een aantal andere colorway verscheen ongeveer een jaar later de adidas Yeezy BOOST 350 V2 op 24 september 2019. Ook hiervan verschenen vele colorways en in 2019 bracht Kanye wel heel veel colorways uit op dit model. Echter nemen de vele colorways er niet van weg dat het 350 model enorm geliefd is en blijft.

adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Tailgate’ | FX4348

Bij het kiezen van een nieuwe colorway is er gekozen voor een lichtere, zomerse kleur. Het bovenwerk beschikt over een lichte grijze kleur. Dit wordt geaccentueerd door geweven veters en een primeknit bovenwerk. Normaal gesproken zijn sneakers vaak van verschillende soorten materialen gemaakt, maar dit is niet het geval bij primeknit. Als een sneaker van primeknit materiaal is gemaakt betekend dat dat de sneaker uit één geheel is gemaakt. Primeknit is namelijk een gebreide stof dat een sokachtige pasvorm heeft om je voeten te ondersteunen terwijl je voeten geventileerd en koel blijven. Verder wordt de sneaker natuurlijk afgerond met de kenmerkende BOOST midsole. Deze is verwerkt in een doorschijnende rubberen hoes en een contrasterende rubberen outsole.

Tot zover is er nog geen officiële releasedatum bekend voor deze nieuwe colorway, maar wij verwachten dat de sneaker ergens in februari 2020 uit zal komen. Houd tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten en check hieronder de foto’s van de ‘Tailgate’ colorway.


adidas YEEZY BOOST 350 V2 Tailgate First Look Release Info Date Kanye West White Gum Rubber FX4348
adidas YEEZY BOOST 350 V2 Tailgate First Look Release Info Date Kanye West White Gum Rubber FX4348
adidas YEEZY BOOST 350 V2 Tailgate First Look Release Info Date Kanye West White Gum Rubber FX4348
Images by @hanzuying

Previous ArticleNext Article