Gif groene adidas Yeezy BOOST V2 350 ‘Yeezreel’ krijgt een non-reflective en reflective variant

De afgelopen maand zijn er minder Yeezy releases geweest dan dat we gewend zijn van Kanye West en adidas maar gelukkig komen er in de laatste maand van het jaar weer nieuwe Yeezy’s uit. De adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yeezreel’ met een opvallende colorway is een van deze releases. Check voor het gehele Yeezy release overzicht dit blog.

In de onlangs verschenen foto’s van de adidas Yeezy BOOST 350 V2 ‘Yeezreel’ is een 350 model te zien met een fel groene colorway. In tegenstelling tot eerdere kleurtonen van de Yeezy releases heeft deze colorway een gloeiende gifgroene kleur. De rest van het design is zoals we gewend zijn van Kanye West. Een strook van gaas over de gehele upper is te zien met een aansluitende heel tab op de achterkant. Ook deze Yeezy BOOST 350 V2 zal in een non-reflective en een reflective versie komen. De non-reflective versie heeft glow-in-the-dark veters, maar geen reflecterende upper. De reflective versie daarentegen, is geheel reflecterend en ook een stuk exclusiever dan de non-reflective variant.

Beide varianten van dit model worden nog voor de feestdagen verwacht. De non-reflective zal releasen op 14 december 2019 en de reflectieve variant zal uitkomen op 17 december 2019. Houd voor meer updates over Yeezy en vele andere releases natuurlijk de sneaker release kalender in de gaten!


adidas Yeezy 350 V2 'Yeezreel'

FW5191 · Prijs vanaf €255,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article