Er is een nieuwe colorway onderweg voor de Nike WMNS Air Max 98

Na een week vol met geweldige Black Friday aanbiedingen bij Nike, hebben zij ook niet stilgezeten als het aankomt op nieuwe colorways ontwerpen. Aankomende donderdag, 5 december 2019, zal er een nieuwe colorway uitkomen voor de Nike WMNS Air Max 98. We hebben het over een ‘White/Metallic’ colorway.

Sergio Lozano, de ontwerper van de Air Max 95 werd niet veel later ook de ontwerper van de Air Max 98. De Air Max 98 werd beschouwd als de beste Nike hardloopschoen die er is. Echter, toen de sneaker voor het eerst uitkwam, was het een grote flop. Velen vonden de sneaker te duur en al gauw belandde de sneaker in de rekken met afgeprijsde items. Ook was er niet echt een hype rondom de sneaker, de AM 98 had namelijk exact dezelfde Air Unit als het 97 model. Nike bracht in dat jaar meerdere sneaker modellen uit die het beter deden dan de Air Max 98. In het jaar 2000 werd er een retro colorway uitgebracht die was geïnspireerd op de Air Max 95. Ook werden er in 2014 OG colorways terug gebracht van het model. Jammer genoeg verschenen er weer een hele hoop sneakers in de sale rekken.

Nike WMNS Air Max 98 ‘White/Metallic’ | CQ3990-100

Nike’s nieuwste Air Max 98 colorway zal alleen een colorways voor dames zijn en is vrij zomers aangekleed. Het bovenwerk is voornamelijk wit en is gemaakt van synthetisch textiel. Boven het witte gedeelte van de upper bevindt zich een metallic zilveren laag waarop meerdere details zijn te vinden. Zo zijn er twee donkerblauwe vormpjes te vinden waarvan er een een eyestay is en een ander beschikt over een oranje Swoosh. De veters op het bovenwerk hebben een contrasterende zwarte kleur gekregen, want deze zijn bevestigd op een zwarte tong. In de metallic zilveren laag zie je ook de blauwe en rode stitching. Als finishing touch is de Swoosh op de zijkant oranje, net als de heel pull tab achterop de sneaker.

Aankomende donderdag, 5 december 2019, zal de Nike WMNS Air Max 98 ‘White/Metallic’ colorway uitkomen via onder andere 43Einhalb. Aan de sneaker zal er een prijskaartje van €190,- hangen. Scroll snel naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender te checken om op de hoogte te blijven van aankomende sneaker releases.


Nike WMNS Air Max 98 Premium 'White/Metallic'

CQ3990-100 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
WMNS Air Max 98
WMNS Air Max 98
Images by 43Einhalb

Previous ArticleNext Article