Nike heeft twee nieuwe geweldige colorways voor de Air Max 1 Golf uitgebracht

Ben jij een fanatieke golfer? Klik dan niet weg, want Nike heeft vandaag, 2 december 2019, twee nieuwe colorways uitgebracht van de Air Max 1 Golf. Het gaat om een ‘Snakeskin’ colorway en een ‘Denim’ colorway.

Dit is niet de eerste keer dat Nike een ‘Snakeskin’ of ‘Denim’ colorway verwerkt op een van hun modellen. Kort geleden bracht Nike zelfs nog een ‘Snakeskin’ colorway op het Blazer mid model en er word ook nog een colorway op de Air Jordan 6 verwacht. Al met al zijn het alle twee zeer populaire colorways dus het verbaasd ons niet dat Nike beide colorways opnieuw gebruikt heeft voor een sneaker.

Nike Air Max 1 G NRG | Details

Beide colorways zijn enorm verschillend, dus wij zullen deze ook verschillend uitlichten voor jou. We beginnen met de Air Max 1 Golf ‘Snakeskin’.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer in een witte kleur. Echter heeft de mudguard de ‘Snakeskin’ make-over gekregen. Niet alleen de mudguard heeft dit gehad, maar ook de Swoosh. Ook deze beschikt over de slangenprint. Naast deze twee details is de sneaker vrij simpel. De sneaker heeft witte veters, zwarte golf branding op de tong en de binnenkant van de sneaker is ook zwart. Los van het bovenwerk hebben we een witte rubberen midsole met hieronder een grijze outsole.

Dan komen we nu aan bij de tweede colorway, de Air Max 1 Golf ‘Denim’. Ook hierover is niet enorm veel te zeggen. Het bovenwerk is gemaakt van denim in donkere en lichte kleuren. Alleen de mudguard en de Swoosh zijn gemaakt van lichte kleuren denim. Verder beschikt de sneaker over een witte midsole en een zichtbare rode Air Unit en een blauwe outsole. Dankzij de zool wordt er toch nog een beetje contrast toegevoegd.

Beide colorways zijn vandaag uitgekomen via nike.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €140,-. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneakers en check dagelijks onze Releasekalender voor het laatste sneakernieuws.


Nike Air Max 1 G NRG 'Snake'

CI6876-101 · Prijs vanaf €117,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf
Air Max 1 Golf

Nike Air max 1 G NRG 'Denim'

CI6876-400 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf

Previous ArticleNext Article