Nike heeft twee nieuwe geweldige colorways voor de Air Max 1 Golf uitgebracht 125

Ben jij een fanatieke golfer? Klik dan niet weg, want Nike heeft vandaag, 2 december 2019, twee nieuwe colorways uitgebracht van de Air Max 1 Golf. Het gaat om een ‘Snakeskin’ colorway en een ‘Denim’ colorway.

Dit is niet de eerste keer dat Nike een ‘Snakeskin’ of ‘Denim’ colorway verwerkt op een van hun modellen. Kort geleden bracht Nike zelfs nog een ‘Snakeskin’ colorway op het Blazer mid model en er word ook nog een colorway op de Air Jordan 6 verwacht. Al met al zijn het alle twee zeer populaire colorways dus het verbaasd ons niet dat Nike beide colorways opnieuw gebruikt heeft voor een sneaker.

Nike Air Max 1 G NRG | Details

Beide colorways zijn enorm verschillend, dus wij zullen deze ook verschillend uitlichten voor jou. We beginnen met de Air Max 1 Golf ‘Snakeskin’.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer in een witte kleur. Echter heeft de mudguard de ‘Snakeskin’ make-over gekregen. Niet alleen de mudguard heeft dit gehad, maar ook de Swoosh. Ook deze beschikt over de slangenprint. Naast deze twee details is de sneaker vrij simpel. De sneaker heeft witte veters, zwarte golf branding op de tong en de binnenkant van de sneaker is ook zwart. Los van het bovenwerk hebben we een witte rubberen midsole met hieronder een grijze outsole.

Dan komen we nu aan bij de tweede colorway, de Air Max 1 Golf ‘Denim’. Ook hierover is niet enorm veel te zeggen. Het bovenwerk is gemaakt van denim in donkere en lichte kleuren. Alleen de mudguard en de Swoosh zijn gemaakt van lichte kleuren denim. Verder beschikt de sneaker over een witte midsole en een zichtbare rode Air Unit en een blauwe outsole. Dankzij de zool wordt er toch nog een beetje contrast toegevoegd.

Beide colorways zijn vandaag uitgekomen via nike.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje van €140,-. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de sneakers en check dagelijks onze Releasekalender voor het laatste sneakernieuws.


Nike Air Max 1 G NRG 'Snake'

Prijs vanaf €0,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf
Air Max 1 Golf

Nike Air max 1 G NRG 'Denim'

Prijs vanaf €0,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf

Previous ArticleNext Article

ShoeZeum post collectie met talloze Nike Samples 3

Door de jaren heen heeft Nike talloze modellen uitgebracht. Het gros van deze modellen is afkomstig uit grote onderzoeken en vooral het experimenteren met materialen en verschillende vormen of technieken. Veel van deze modellen zijn ontstaan uit testmodellen, ook wel samples genoemd. De Amerikaanse Sneakerverzamelaar en handelaar ShoeZeum, bekend van zijn gigantische Jordan Collectie en Sneaker Museum heeft momenteel 50+ extreem zeldzame innovative samples online staan op eBay.

De collectie die te koop staat bij ShoeZeum is afkomstig van een oud Nike medewerker die meer dan 30 jaar verbonden is geweest met het bedrijf. Het is duidelijk dat de medewerkers betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de Shox technologie. Ook zien we sommige Air Forces voorbijkomen en verschillende Air Max 1s en Air Max 90s. 

Samples

Naast de standaardmodellen zien we ook echt een hoop never-seen-before samples. Zo zien we combinaties van modellen, zoals een Air Force 1 Low met doorzichtige zool en Shox demping in de zool, Een Air Max 1 met sokken als lining en Nike Air Force 1 slides. 

Om een beter beeld te krijgen bij de aparte sneakers die allemaal verkrijgbaar zijn hebben we een lijstje gemaakt met onze favorieten.


Nike Air Force 1 Sandal Slides
Check de veiling hier<<


Nike Confidential PT Air Max 1 Shox Sample
Check de veiling hier<<


Nike Dunk Low Cork ID Retro Basketball
Check de veiling hier<<


Nike Livestrong LAF Lance Armstrong Free 5.0
Check de veiling hier<<


Nike Air Max 1 Taco Sock 
Check de veiling hier<<


Mike Armstrong Captain America Nike Air Max 95 Doernbecher
Check de veiling hier<<


Nike Air Force 1 I One Low Cork ID Retro
Check de veiling hier<<


Big Daddy x Nike Air Max Bruin White (UNC) Sample
Check de veiling hier<<


Crazy Uncle Look See Sample Nike Shox Air Force 1 
Check de veiling hier<<


Top 10 van mooiste sneakers bij DEAUP 5

Bij DEAUP in Deventer kan je de een zeer gevarieerd aanbod aan sneakers vinden. Van Saucony tot aan Karhu, voor iedereen ligt er wel een mooi paartje. Om jou te helpen bij het uitzoeken van een mooie sneaker bij DEAUP hebben wij een top 10 gemaakt. Mocht er niks voor jou in deze top 10 staan, dan kan je altijd een kijk nemen op de website van DEAUP voor het gehele aanbod of in onze zoekmachine.


NEW BALANCE MS 997 LOT ‘NAVY / WHITE’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


PUMA RS-X HARD DRIVE ‘HIGH RISE / YELLOW ALERT’

PUMA RS-X HARD DRIVE 'HIGH RISE / YELLOW ALERT' Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


PUMA RS-X3 ‘PUZZLE LIMESTONE’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


KARHU FUSION 2.0 CROSS COUNTRY SKI ‘MONUMENT’

KARHU FUSION 2.0 CROSS COUNTRY SKI 'MONUMENT'

€134.95 via deze link


VANS SK8-HI PLATFORM 2 ‘CHECKER’

VANS SK8-HI PLATFORM 2 'CHECKER'

€94.95 via deze link


PUMA RS-X SOFTCASE ‘BLACK / CADMIUM GREEN’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


NEW BALANCE CM 997 HEZ ‘GREEN / GOLD’

NEW BALANCE CM 997 HEZ 'GREEN / GOLD' top 10 DEAUP

€89.95 via deze link


NEW BALANCE MX608 ‘WHITE’

Top 10 DEAUP

€89.95 via deze link


KARHU FUSION 2.0 ‘FOREST GREEN / AQUA GRAY’

KARHU FUSION 2.0 'FOREST GREEN / AQUA GRAY' Top 10 DEAUP

€134.95 via deze link


KARHU ARIA ‘CAPULET OLIVE’

Top 10 DEAUP

€129.95 via deze link


Nike brengt speciale details aan op de klassieke Air Force 1 LV8! 7

Nike heeft al verschillende strakke effecten en details aangebracht op de Nike Air Force 1 LV8. Echter is er nu iets op komst wat we nog nooit eerder gezien hebben. De details die ze hebben aangebracht zijn van onschatbaar hoge kwaliteit en deze wil je echt niet missen. Scrol naar beneden voor verdere informatie van deze sneaker!

Nike Air Force 1 LV8 | CV3040-100

De basis van de upper van de sneaker beschikt over stevig lederen materiaal. Daarnaast hebben ze nog een synthetische laag op de zijkant van de sneaker geplaatst. Voor de Swoosh hebben ze iets speciaals gedaan. Ze hebben een gigantische plastic Swoosh geplaatst die ontzettend opvalt. Daarnaast staan er nog allemaal kleine tekstjes op de sneaker. Waar deze teksten voor staan is echter nog niet bekend, maar we verwachten dat daar snel meer duidelijkheid over komt. Ze hebben de sneaker afgemaakt met strakke sail kleurige eyestays en zool.

Helaas is er nog niks bekend over deze sneaker. Het gerucht gaat wel rond dat hij ergens dit jaar nog gereleased gaat worden. Om helemaal up-to-date te blijven over deze sneaker raden we je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van dit deze sneaker!


Nike Air Force 1 LV8

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Images by: Nike