Maak 3 december 2019 kans op een Nike Air Max 1 ‘McDonald’s’ colorway gemaakt door VIJZ Bespokes! 796

McDonald’s is een unieke samenwerking aangegaan met VIJZ Bespokes. Deze unieke samenwerking heeft alles te maken met de jaarlijkse Cadeau Kalender van McDonald’s. Voor deze Op dinsdag 3 december kan jij namelijk kans maken op een uniek Limited Edition McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1 paartje. De colorway is geheel ontworpen op de huisstijl van McDonald’s en er is maar slecht 1 paar van gemaakt. Lees snel verder en ontdek hoe jij kans kan maken op deze sneaker!

VIJZ Bespokes

Sam, oftewel VIJZ Bespokes is in 2013 begonnen met sneakers restaureren op zijn zolderkamer. Onder de naam VIJZ wilde hij oude collector-items weer tot leven brengen vanuit een enorme passie voor sneakers. Op dit moment staat hij bekend van zijn unieke creaties op allerlei fantastische modellen. Op de instagram pagina vind je veel van zijn creaties die hij heeft gemaakt voor zijn inmiddels grote klantenkring. Mocht je toevallig meer over hem te weten komen en hoe alles heeft aangepakt. VIJZ Bespokes is te zien in de eerste aflevering van de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast en hier in vertelt hij ondermeer zijn methode, passie en liefde voor het vakmanschap.

McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1 | Details

Een ding is zeker, deze McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1 is absoluut uniek en zal een zeer gewild object gaan worden. Het uiterlijk van de sneaker beschikt over ontzettend veel prachtige details en is een echte eye-catcher. Om te beginnen zien we dat de sneaker over een strakke witte mid-sole beschikt met een nette zwarte out-sole eronder. Als we iets omhoog gaan zien we dat de gehele mudguard, de heel en de toebox de welbekende donker groene kleur van McDonald’s heeft gekregen. Bovenop de mudguard is het McDonald’s logo geplaatst. Daarnaast beschikt de quarter over een witte kleur en zijn er nog verschillende bruine en gele layers geplaatst. Tevens hebben ze een groene Swoosh aangebracht met een gele outline. Een opvallend en heel uniek detail is de tong. Dit zijn namelijk de populaire frence fries van McDonald’s. Het bekende rode McDonald’s doosje met daarin de frietjes vormt de tong. Bovenop deze tong hebben ze als lace lock nog een McDonald’s logo aangebracht. Ten slotte staat er op de heel van de sneaker ‘McDonald’s’. Al met al heeft VIJZ Bespokes er ontzettend goed voor gezorgd om de huisstijl van het bedrijf zo strak en catchy mogelijk weer te geven.

Hoe kun je hem winnen?

Elk jaar heeft McDonald’s in de maand december de welbekende Cadeau Kalender weer in de McDonald’s app live staan. In deze kalender verrast McDonald’s elke dag hun app gebruikers met coupons, giveaways en winacties. Op dit moment heeft McDonald’s op Instagram bekend gemaakt dat ze op 3 december 2019 deze sneakers in de Cadeau Kalender gaan weggeven. Download daarom nu de app en zorg dat je kans maakt op deze unieke sneaker!


VIJZ Bespokes McDonald's

Previous ArticleNext Article

ShoeZeum post collectie met talloze Nike Samples 3

Door de jaren heen heeft Nike talloze modellen uitgebracht. Het gros van deze modellen is afkomstig uit grote onderzoeken en vooral het experimenteren met materialen en verschillende vormen of technieken. Veel van deze modellen zijn ontstaan uit testmodellen, ook wel samples genoemd. De Amerikaanse Sneakerverzamelaar en handelaar ShoeZeum, bekend van zijn gigantische Jordan Collectie en Sneaker Museum heeft momenteel 50+ extreem zeldzame innovative samples online staan op eBay.

De collectie die te koop staat bij ShoeZeum is afkomstig van een oud Nike medewerker die meer dan 30 jaar verbonden is geweest met het bedrijf. Het is duidelijk dat de medewerkers betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de Shox technologie. Ook zien we sommige Air Forces voorbijkomen en verschillende Air Max 1s en Air Max 90s. 

Samples

Naast de standaardmodellen zien we ook echt een hoop never-seen-before samples. Zo zien we combinaties van modellen, zoals een Air Force 1 Low met doorzichtige zool en Shox demping in de zool, Een Air Max 1 met sokken als lining en Nike Air Force 1 slides. 

Om een beter beeld te krijgen bij de aparte sneakers die allemaal verkrijgbaar zijn hebben we een lijstje gemaakt met onze favorieten.


Nike Air Force 1 Sandal Slides
Check de veiling hier<<


Nike Confidential PT Air Max 1 Shox Sample
Check de veiling hier<<


Nike Dunk Low Cork ID Retro Basketball
Check de veiling hier<<


Nike Livestrong LAF Lance Armstrong Free 5.0
Check de veiling hier<<


Nike Air Max 1 Taco Sock 
Check de veiling hier<<


Mike Armstrong Captain America Nike Air Max 95 Doernbecher
Check de veiling hier<<


Nike Air Force 1 I One Low Cork ID Retro
Check de veiling hier<<


Big Daddy x Nike Air Max Bruin White (UNC) Sample
Check de veiling hier<<


Crazy Uncle Look See Sample Nike Shox Air Force 1 
Check de veiling hier<<


Top 10 van mooiste sneakers bij DEAUP 5

Bij DEAUP in Deventer kan je de een zeer gevarieerd aanbod aan sneakers vinden. Van Saucony tot aan Karhu, voor iedereen ligt er wel een mooi paartje. Om jou te helpen bij het uitzoeken van een mooie sneaker bij DEAUP hebben wij een top 10 gemaakt. Mocht er niks voor jou in deze top 10 staan, dan kan je altijd een kijk nemen op de website van DEAUP voor het gehele aanbod of in onze zoekmachine.


NEW BALANCE MS 997 LOT ‘NAVY / WHITE’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


PUMA RS-X HARD DRIVE ‘HIGH RISE / YELLOW ALERT’

PUMA RS-X HARD DRIVE 'HIGH RISE / YELLOW ALERT' Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


PUMA RS-X3 ‘PUZZLE LIMESTONE’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


KARHU FUSION 2.0 CROSS COUNTRY SKI ‘MONUMENT’

KARHU FUSION 2.0 CROSS COUNTRY SKI 'MONUMENT'

€134.95 via deze link


VANS SK8-HI PLATFORM 2 ‘CHECKER’

VANS SK8-HI PLATFORM 2 'CHECKER'

€94.95 via deze link


PUMA RS-X SOFTCASE ‘BLACK / CADMIUM GREEN’

Top 10 DEAUP

€109.95 via deze link


NEW BALANCE CM 997 HEZ ‘GREEN / GOLD’

NEW BALANCE CM 997 HEZ 'GREEN / GOLD' top 10 DEAUP

€89.95 via deze link


NEW BALANCE MX608 ‘WHITE’

Top 10 DEAUP

€89.95 via deze link


KARHU FUSION 2.0 ‘FOREST GREEN / AQUA GRAY’

KARHU FUSION 2.0 'FOREST GREEN / AQUA GRAY' Top 10 DEAUP

€134.95 via deze link


KARHU ARIA ‘CAPULET OLIVE’

Top 10 DEAUP

€129.95 via deze link


Nike brengt speciale details aan op de klassieke Air Force 1 LV8! 7

Nike heeft al verschillende strakke effecten en details aangebracht op de Nike Air Force 1 LV8. Echter is er nu iets op komst wat we nog nooit eerder gezien hebben. De details die ze hebben aangebracht zijn van onschatbaar hoge kwaliteit en deze wil je echt niet missen. Scrol naar beneden voor verdere informatie van deze sneaker!

Nike Air Force 1 LV8 | CV3040-100

De basis van de upper van de sneaker beschikt over stevig lederen materiaal. Daarnaast hebben ze nog een synthetische laag op de zijkant van de sneaker geplaatst. Voor de Swoosh hebben ze iets speciaals gedaan. Ze hebben een gigantische plastic Swoosh geplaatst die ontzettend opvalt. Daarnaast staan er nog allemaal kleine tekstjes op de sneaker. Waar deze teksten voor staan is echter nog niet bekend, maar we verwachten dat daar snel meer duidelijkheid over komt. Ze hebben de sneaker afgemaakt met strakke sail kleurige eyestays en zool.

Helaas is er nog niks bekend over deze sneaker. Het gerucht gaat wel rond dat hij ergens dit jaar nog gereleased gaat worden. Om helemaal up-to-date te blijven over deze sneaker raden we je aan om onze releasekalender goed in de gaten te houden. Scroll naar beneden voor officiële foto’s van dit deze sneaker!


Nike Air Force 1 LV8

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Air Force 1 Lv8
Images by: Nike