Maak 3 december 2019 kans op een Nike Air Max 1 ‘McDonald’s’ colorway gemaakt door VIJZ Bespokes!

McDonald’s is een unieke samenwerking aangegaan met VIJZ Bespokes. Deze unieke samenwerking heeft alles te maken met de jaarlijkse Cadeau Kalender van McDonald’s. Voor deze Op dinsdag 3 december kan jij namelijk kans maken op een uniek Limited Edition McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1 paartje. De colorway is geheel ontworpen op de huisstijl van McDonald’s en er is maar slecht 1 paar van gemaakt. Lees snel verder en ontdek hoe jij kans kan maken op deze sneaker!

VIJZ Bespokes

Sam, oftewel VIJZ Bespokes is in 2013 begonnen met sneakers restaureren op zijn zolderkamer. Onder de naam VIJZ wilde hij oude collector-items weer tot leven brengen vanuit een enorme passie voor sneakers. Op dit moment staat hij bekend van zijn unieke creaties op allerlei fantastische modellen. Op de instagram pagina vind je veel van zijn creaties die hij heeft gemaakt voor zijn inmiddels grote klantenkring. Mocht je toevallig meer over hem te weten komen en hoe alles heeft aangepakt. VIJZ Bespokes is te zien in de eerste aflevering van de Sneakerjagers ‘On Air’ Podcast en hier in vertelt hij ondermeer zijn methode, passie en liefde voor het vakmanschap.

McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1 | Details

Een ding is zeker, deze McDonald’s x VIJZ x Nike Air Max 1 is absoluut uniek en zal een zeer gewild object gaan worden. Het uiterlijk van de sneaker beschikt over ontzettend veel prachtige details en is een echte eye-catcher. Om te beginnen zien we dat de sneaker over een strakke witte mid-sole beschikt met een nette zwarte out-sole eronder. Als we iets omhoog gaan zien we dat de gehele mudguard, de heel en de toebox de welbekende donker groene kleur van McDonald’s heeft gekregen. Bovenop de mudguard is het McDonald’s logo geplaatst. Daarnaast beschikt de quarter over een witte kleur en zijn er nog verschillende bruine en gele layers geplaatst. Tevens hebben ze een groene Swoosh aangebracht met een gele outline. Een opvallend en heel uniek detail is de tong. Dit zijn namelijk de populaire frence fries van McDonald’s. Het bekende rode McDonald’s doosje met daarin de frietjes vormt de tong. Bovenop deze tong hebben ze als lace lock nog een McDonald’s logo aangebracht. Ten slotte staat er op de heel van de sneaker ‘McDonald’s’. Al met al heeft VIJZ Bespokes er ontzettend goed voor gezorgd om de huisstijl van het bedrijf zo strak en catchy mogelijk weer te geven.

Hoe kun je hem winnen?

Elk jaar heeft McDonald’s in de maand december de welbekende Cadeau Kalender weer in de McDonald’s app live staan. In deze kalender verrast McDonald’s elke dag hun app gebruikers met coupons, giveaways en winacties. Op dit moment heeft McDonald’s op Instagram bekend gemaakt dat ze op 3 december 2019 deze sneakers in de Cadeau Kalender gaan weggeven. Download daarom nu de app en zorg dat je kans maakt op deze unieke sneaker!


VIJZ Bespokes McDonald's

Previous ArticleNext Article