Loopwheeler x Nike Air Max 90 en 95 met unieke materialen

Het Japanse merk Loopwheeler viert het 20-jarige bestaan van de samenwerking met Nike met de release van een Loopwheeler x Nike Air Max 90 en 95.

Op de onlangs verschenen foto’s van beide modellen zijn unieke en hoogwaardige materialen te zien. De designs van de modellen passen bij de comfortabele sweaters waar Loopwheeler om bekend staat. De Air Max 90 heeft een binnenkant en verschillende overlays op de buitenkant die gemaakt zijn van een zachte badstof. In tegenstelling tot de Air Max 90 heeft de Air Max 95 verschillende kleurrijke highlights. De linker schoen heeft oranje kleuren en de rechter heeft blauwe kleuren. Daarnaast hebben beide schoenen verschillende gekleurde details. Op beide modellen is de Nike Air branding en de Loopwheeler branding te zien. Op de Air Max 95 zijn Japanse tekens te zien rondom de veters en op de subtielere Air Max 90 is het logo van Loopwheeler op de hiel te zien.

Er worden gedetailleerde foto’s verwacht in de aankomende dagen van de Loopwheeler x Nike Air Max 90 en 95. De Air Max 95 make over zal releasen op 7 december 2019 en de Air Max 90 zal een week later op 14 december 2019 uitkomen. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer updates over deze en vele andere releases.


Loopwheeler x Nike Air Max 90 en 95
Loopwheeler x Nike Air Max 90 en 95
Loopwheeler x Nike Air Max 90 en 95
Loopwheeler x Nike Air Max 90 en 95
Images by @loopwheelerss

Previous ArticleNext Article