De Nike Air Max 90 Premium ‘Pink Shade’ heeft eindelijk een releasedatum!

Een tijdje geleden zijn er al foto’s opgedoken van de Nike Air Max 90 Premium ‘Pink Shade’. Deze kleurrijke verschijning past perfect in ieder zijn sneaker collectie. Helaas was er op dat moment nog geen releasedatum bekend gemaakt, maar dat is nu wel het geval en hij komt sneller dan je denkt!

De laatste Nike Air Max 90 die is gereleased was de Nike Air Max 90 ‘Gator Green’. Met het wilde uiterlijk is dit must have voor iedere sneaker liefhebber. Gelukkig kunnen we je vertellen dat hij nog steeds in verschillende maten verkrijgbaar is dus check onze zoekmachine en zorg dat je hem toevoegt aan je collectie.

Nike Air Max 90 Premium ‘Pink Shade’ | Closer look

Er valt genoeg te vertellen over deze sneaker. Laten we beginnen met het uiterlijk. Hij heeft natuurlijk een felle vrouwelijke kleur. Om te beginnen heeft de zool een sterke rode kleur. Bovenop de zool bevinden verschillende roze overlays in allemaal verschillende tinten die sterk over elkaar heen lopen. Tevens zijn de sockliner, de tong en de veters grijs van kleur. Ten slotte hebben ze een oranje heeltab aangebracht op de hak. Voor de dames onder ons wordt dit waarschijnlijk de sneaker om te bemachtigen.

Vrijdag 6 december 2019 kan het je geluksdag zijn. Dan komt deze sneaker namelijk eindelijk uit. Voor een kostprijs van €139,- zal hij over de toonbanken vliegen. We verwachten dat deze colorway binnen no time uitverkocht is dus zorg ervoor dat je op tijd klaar zit en hem bemachtigt!


Nike WMNS Air Max 90 Premium 'Pink Shade'

CT3449-600 · Prijs vanaf €131,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Premium 'Pink Shade'
Images by: 43einhalb

Nike Air Max 90 Premium 'Pink Shade'
Nike Air Max 90 Premium 'Pink Shade'
Nike Air Max 90 Premium 'Pink Shade'
Images by: Nike

Previous ArticleNext Article