BLACK FRIDAY: Ontvang bij Vans tot wel 50% korting!

Black Friday is volop aan de gang en een bedrijf zoals Vans kan natuurlijk niet achterblijven. Dit jaar hebben ze een prachtige selectie gemaakt met allemaal items die maar liefst met %0% zijn verlaagd. Wij konden het natuurlijk niet laten om een mooie top 10 te maken van alle sneakers die te verkrijgen zijn binnen deze actie. Mocht jou paartje er toch niet tussen zitten, niks aan de hand. Op de site van Vans kan je kiezen uit nog veel meer paartjes!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


1. Vans X Harry Potter Slytherin Era

2. Vans Authentic

3. Vans Suede Bold NI

4. Vans Anaheim Factory Era 95 DX

5. Vans Jumbo Cord Comycrush Old Skool

6. Vans Plaid Bold NI

7. Vans Era TC

8. Vans UltraRange

9. Vans Sk8-Hi

10. Vans Cordura Sk8-Hi

Cordura Sk8-Hi Schoenen | Vans
Images by: Vans

Previous ArticleNext Article