BLACK FRIDAY: Krijg nu extra korting bij adidas met deze code! (Heren)

adidas heeft momenteel een 50% korting deal en het mooie hier van is dat je ook nog 20% extra Black Friday korting  krijgt bij het afrekenen. Je activeert de korting door de code: HOLIDAY20 te gebruiken bij het afrekenen. adidas heeft een geweldig aan bod aan sneakers en wij laten jou hier onder onze top 10 zien! Mocht er nou niks tussen zitten? Bezoek dan even de adidas website voor het gehele aanbod!

Vergeet niet de code: HOLIDAY20 te gebruiken!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


1. adidas Tresc Run

2. adidas UltraBOOST 19

3. adidas SC Premiere

4. adidas Sobakov

5. adidas Court Adapt

6. adidas Temper

7. adidas Yung-1

8. adidas Stan Smith Recon

9. adidas Yung-96

10. adidas Sobakov

Images by: adidas

Previous ArticleNext Article