BLACK FRIDAY: Krijg nu extra korting bij adidas met deze code! (Dames)

Alle vrouwen opgelet, ook voor de vrouwen heeft Adidas een geweldige sale gemaakt! Zoals inmiddels wel bekend is heeft adidas een geweldig aanbod aan sneakers! adidas heeft momenteel een 50% korting deal en het mooie hier van is dat je ook nog 20% extra Black Friday korting krijgt bij het afrekenen. Je activeert de korting door de code: HOLIDAY20 te gebruiken bij het afrekenen.Wij hebben natuurlijk een mooie top 10 samengesteld van alle sneakers die te verkrijgen zijn binnen deze actie voor dames. Mocht jou paartje er toch niet tussen zitten, niks aan de hand. Op de site van adidas kan je kiezen uit nog veel meer paartjes!

Vergeet niet de code: HOLIDAY20 te gebruiken!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


1. adidas A.R. Trainer

2. adidas Falcon

3. adidas Crazychaos

4. adidas EQT Gazelle

5. adidas NMD R1

6. adidas Yung-1

7. adidas Adiease

8. adidas Nizza RF Slip-On

9. adidas Falcon

10. adidas Sleek Z

Images by: adidas

Previous ArticleNext Article