BLACK FRIDAY: Bij JD Sports kun je tot wel 40% korting krijgen! (Heren)

Het is eindelijk zover! Black Friday is volop aan de gang en onze partner JD Sports is natuurlijk ook van de partij. De actie is niet normaal! Je kan tot wel 40% korting bemachtigen op een geselecteerd aantal artikelen. Wij hebben natuurlijk een mooie top 10 samengesteld van alle sneakers die te verkrijgen zijn binnen deze actie voor heren. Mocht jou paartje er toch niet tussen zitten, niks aan de hand. Op de site van JD Sports kan je kiezen uit nog veel meer paartjes!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


1. adidas Ultra Boost 4.0

adidas Ultra Boost 4.0

2. adidas Originals Continental 80

Black Friday

3. Vans Sk8-Hi

Black Friday

4. Nike Air Huarache Ultra

Nike Air Huarache Ultra Heren

5. adidas Originals Ozweego

adidas Originals Ozweego Heren

6. adidas Ultra Boost 19

Black Friday

7. Nike Shox TL

Nike Shox TL

8. Vans Style 36

Black Friday

9. Nike React Element 55

Nike  React Element 55 Heren

10. adidas Originals Ozweego

Black Friday
Images by: JD Sports

Previous ArticleNext Article