Belangrijke informatie Sneakerness Rotterdam 2019 190

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december zal Sneakerness plaatsvinden in Rotterdam. In deze blog zullen wij alle handige informatie voor jou op een rijtje zetten! Via deze pagina kun je al het nieuws van Sneakerness en meer informatie over het evenement vinden.

Sneakerness Rotterdam

Sneakerness is ondertussen een wereldwijd fenomeen en 30 november komt het sneaker evenement naar Rotterdam. Het grote evenement is ontstaan uit een sneaker passie van vrienden. Ondanks dat het eerst niet de bedoeling was om een wereldwijd evenement te creëren is dat wel gebeurd. Van Zwitserland, Rusland en Zuid-Afrika tot aan ons kikkerlandje worden jaarlijks verschillende Sneakerness evenementen georganiseerd. Ondanks dit mega succes blijft Sneakerness dicht bij haar roots. Het oprechte enthousiasme en de passie voor sneakers is terug te zien in de evenementen. Deze passie wordt gecombineerd met een professionele en klant-georiënteerde houding. Dit zorgt telkens weer voor goede ervaringen op de Sneakerness evenementen.

Sneakers Paradise inzamelingsactie voor Afrika

Bij de stand van Sneakers Paradise kun je je oude paar sneakers inleveren voor mensen in Afrika. Zo kunnen je gedoneerde sneakers daar hergebruikt worden. Met het inleveren van je sneakers krijg je een raffle ticket en goede karma!

Sneakerness Rotterdam
Image by Sneakerness

Tickets

Op zaterdag en zondag is het evenement open van 12:00 tot en met 18:00. Met het priority access ticket kan je op zaterdag zelfs al om 11:00 naar binnen. De losse dag kaart voor zaterdag kost €13,- en de losse dag kaart voor zondag kost €11,-. Aan de deur zullen beiden kaarten €1,- duurder zijn. Een kaart voor beide dagen in één kost €15,- en de priority access kaart kost €50,-.

De locatie

Sneakerness 2019 in Rotterdam vindt plaats in de Onderzeebootloods op het RDM Rotterdam terrein. Waar vroeger onderzeeërs lagen is er nu ruimte voor 5.000 bezoekers. Ondanks de recentelijke renovatie heeft de locatie het rauwe en industriëke karakter gehouden. Een perfecte locatie dus voor Sneakerness.

Routebeschrijvingen en bereikbaarheid

De onderzeebootloods is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en zelfs de Watertaxi/bus. RDM Rotterdam heeft drie parkeerterreinen; parkeerterrein A is gelegen aan de Heijplaatstraat en is bestemd voor het Congrescentrum, parkeerterrein B ligt naast het Centraal Magazijn en parkeerterrein C ligt achter Innovation Dock/naast de Scheepsbouwloods. Daarnaast is er beperkte parkeergelegenheid aan de Heijplaatstraat, Heijplaatweg, Directiekade en Klinknagelstraat. Parkeren is overal gratis.

Auto

Om met de auto bij Sneakerness te komen kan je deze routebeschrijving volgen of gewoon de Onderzeebootloods, Rotterdam in je navigatie zetten.

 • Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat.
 • Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750.
 • Volg de borden Heijplaat, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg.
 • Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat; dit is de afslag voor het dorp. Rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts) richting Havens 2547-2619.
 • Na de volgende scherpe bocht naar rechts (Heijplaatweg) bevindt zich links parkeerterrein A (ingang Congrescentrum 100 meter lopen).
 • 100 meter verder bevindt zich aan de linkerkant (bij het oranje kunstwerk de RDM’er) de toegang tot het RDM-terrein (Haven 2600), tussen twee gebouwen door.
 • U gaat direct hierna linksaf en rijdt langs het water (Directiekade).
 • Het eerste gebouw aan uw linkerhand is het Centraal Magazijn.
 • Het eerste gebouw aan uw rechterhand is het Dokkantoor.
 • Daarna bevinden zich aan uw linkerhand achtereenvolgens de Dokloodsen, de Centrale Kantine, Sociale Zaken, het Congrescentrum en de Academie van Bouwkunst.
 • Innovation Dock is het grote gebouw (met rode deuren/kozijnen) aan de rechterkant, op de hoek van de haven, aan de RDM-kade.
 • Achter Innovation Dock bevindt zich parkeerterrein C. Hier kunt u ook parkeren voor de Onderzeebootloods.
Auto Sneakerness Rotterdam
Image by RDM Rotterdam

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer kan je vanaf Rotterdam Centraal de metro E naar Slinge en de metro D naar De Akkers pakken naar het bus/metrostation Zuidplein. Vanaf Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar Heijplaat/ RDM. Deze stopt voor Heijplaatstraat 23, ingang Academie van Bouwkunst. Daar loop je door de blauwe poort om zo de Dokhaven in te lopen. Aan de Dokhaven liggen de gebouwen van RDM Rotterdam.

Openbaar Vervoer Sneakerness Rotterdam
Image by RDM Rotterdam

Watertaxi/bus

Lijn 18 van de Waterbus vaart vanaf haltes Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht naar RDM/ Heijplaat. Binnen 15 minuten wordt je naar de overkant gebracht. De Waterbus vaart 2 keer per uur en je mag een fiets meenemen. Met de Watertaxi kan je vanaf alle watertaxi-locaties naar RDM Rotterdam varen. Via de website van Watertaxi Rotterdam kan je een rit bestellen.

Watertaxi Sneakerness Rotterdam
Images by RDM Rotterdam

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Previous ArticleNext Article

De UNDERCOVER x Nike React Presto’s komen dinsdag 28 januari 2020 uit 4

Vorige week werd bekend gemaakt dat UNDERCOVER en Nike opnieuw hun handen ineen hebben geslagen. Samen hebben zij een opvallende, gewaagde UNDERCOVER x Nike React Presto neergezet.

Dit is niet de eerste keer dat UNDERCOVER en Nike samenwerken. In 2019 verschenen er meerdere sneakers. Zo zagen we verschillende colorways verschijnen op het Daybreak model, maar ook op de Air Max 720. UNDERCOVER werkte niet alleen met Nike samen, maar ook met bijvoorbeeld het luxury merk Valentino.

UNDERCOVER x Nike React Presto | Details

In totaal zullen er drie colorways verschijnen, namelijk een zwarte, een witte en een paarse colorway. De zwarte en de witte colorway zullen volledig verwerkt zijn en de benoemde kleuren. De paarse make-over beschikt ook nog over enkele zwarte details. Dit keer is er gebruik gemaakt van lederen en synthetische materialen zodat de sneaker sterker is dan ooit tevoren. Ook zijn de zolen en de eyestays nog grover geworden wat zorgt voor meer comfort en grip. Over de veters, midsole, outsole en overlays zijn spikkels te vinden. Dit zorgt voor een soort ruimte-achtig effect.

Morgen is het alweer dinsdag 28 januari 2020 en dat betekend dat de UNDERCOVER x Nike React Presto’s dan zullen uitkomen. Aan de sneakers zal een prijskaartje van €180,- hangen. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van alle drie de colorways.


UNDERCOVER x Nike React Presto 'Black'

dinsdag 28 januari 2020

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER
UNDERCOVER x Nike React

UNDERCOVER x Nike React Presto 'White'

dinsdag 28 januari 2020

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike React

UNDERCOVER x Nike React Presto 'Purple'

dinsdag 28 januari 2020

Naar alle aanbieders
UNDERCOVER x Nike React
Images by Nike

De populaire Nike Air Max 270 React gaat in een nieuwe colorway verschijnen 6

De Nike Air Max 270 React is op dit moment misschien wel een van de meest opkomende sneakers. Met de dag wordt dit model populairder en ze nemen dan ook de hele sneaker wereld over. Iedere week verschijnen er weer nieuwe colorways die Nike altijd weer weet te perfectioneren. Ditmaal is wederom het geval geweest. Doormiddel van een aantal unieke en strakke details aan te brengen is het ze weer gelukt om een pracht paartje te creëren.

Nike Air Max 270 React SE ‘Pure Platinum’ | CT1265-100

Dit keer hebben ze gekozen voor een wit gekleurde sneaker. Daarover heen hebben ze een ‘Pure Platinum’ laag aangebracht die ervoor zorgt dat de sneaker een soort transparante look krijgt. Met een ‘Indigo Frog’ kleur hebben ze verschillende details aangebracht die echt de puntjes op de i zetten bij deze sneaker. Dit is een blauwe kleur die voor een ‘Ice’ look zorgt. Ten slotte hebben ze de branding op de tong een oranje kleur gegeven waardoor hij extra opvalt.

Helaas kunnen we nog niet vertellen wanneer deze sneaker precies gaat uitkomen. Naar verwachting zal dit wel snel gaan gebeuren en zal hij rond de €160,- gaan kosten. Houd vooral onze releasekalender goed in de gaten, zodat je op de hoogte blijft van alle actuele nieuwtjes en releases.


Nike Air Max 270 React SE 'Pure Platinum'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
270 React Pure Platinum Indigo Fog CT1265-100 Release Date
270 React Pure Platinum Indigo Fog CT1265-100 Release Date
 270 React Pure Platinum Indigo Fog CT1265-100 Release Date
Nike Air Max 270 React Pure Platinum Indigo Fog CT1265-100 Release Date
Nike Air Max 270 React Pure Platinum Indigo Fog CT1265-100 Release Date
Nike Air Max 270 React Pure Platinum Indigo Fog CT1265-100 Release Date
Images by: Nike

Jordan Brand bereidt de release voor van de Air Jordan 1 Mid met kleurrijke Swooshes 14

De laatste tijd krijgt niet alleen de Air Jordan 1 High aandacht, maar ook de Air Jordan 1 Mid. Zo zijn er nu foto’s verschenen van een nieuwe, simpele colorway die beschikt over kleurrijke Swooshes. Lees snel hieronder verder voor meer informatie.

Zoals we al zeiden krijgt de Air Jordan 1 Mid de laatste tijd veel aandacht. Er verschenen al verschillende colorways en er zijn ook al meerdere geruchten opgedoken van colorways die zullen uitkomen. Zo zien we colorways voor zowel mannen als vrouwen. Ook zagen we de sneaker al verschijnen in de samenwerking met Sheila Rashid die op 1 februari 2020 zal uitkomen.

Air Jordan 1 Mid ‘Black/White/Multicolor’ | BQ6472-063

Als we naar de sneaker gaan kijken zal het gelijk opvallen dat de sneaker beschikt over een eenvoudig pandapalet. De upper is namelijk verwerkt in simpele zwarte en witte kleuren. Hoewel de sneaker niet heel levendig is wordt er toch nog flink leven ingeblazen door de Swooshes, deze hebben namelijk wel een opvallend kleurtje gekregen. Zo heeft Jordan Brand gekozen voor een rode Swoosh op de buitenkant van de sneaker. Op de binnenkant is er gekozen voor een gele Swoosh. Om de kleuren wat sterker te maken hebben ze gekozen voor lakleer. Zodra we wat verder naar beneden afdwalen zullen we allereerst een witte Swoosh met hieronder een groene outsole.

Waneer de sneaker het daglicht voor het eerst gaat zien is tot dusver nog niet bekend. Houd daarom dagelijks onze Releasekalender in de gaten zodat jij altijd op de hoogte bent van het laatste sneaker nieuws. Scroll naar beneden voor foto’s van de Air Jordan 1 Mid ‘Black/White/Multicolor’.


Air Jordan 1 Mid 'Multi Color'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Air Jordan 1 Mid BQ6472-063 Release Date
Images by Nike