Solefooled: Internationale sneaker verzamelaars met een stand op Sneakerness Rotterdam

Sneakerness trekt een gevarieerd publiek aan van verschillende nationaliteiten en achtergronden. Ook in Rotterdam zullen er internationale bezoekers en standhouders aanwezig zijn. Sebastian, van Solefooled, is een van deze internationale standhouders op Sneakerness Rotterdam.

Solefooled

De Duitse Sebastian heeft van zijn passie voor Air Max’s zijn part-time werk gemaakt met Solefooled. Hij en zijn partner Phil hebben vooral Air Max 1’s in het assortiment maar ook Air Max 90’s en 180’s zijn bij hen te vinden. Ze hebben ook nog wat andere silhouetten van vintage tot aan de nieuwste releases en van goedkope steals tot aan de duurdere modellen. Sebastian is begonnen met skateboarden toen hij 14 was, dit is ook waar zijn interesse in sneakers ontstond. Zijn eerste sneaker aankoop voor zijn eigen collectie was de Puma Runner. Na dat hij al een paar jaar retro Nike modellen had verzameld kwam hij echt in aanraking met de “sneaker scene”. Sindsdien is hij begonnen met het bezoeken van sneaker evenementen, zoals Sneakerness Rotterdam. Ook begon hij toen met het verkopen van modellen uit zijn collectie, bestaande uit meer dan 1000 paartjes. Zijn meest recente aankoop voor zijn persoonlijke collectie was een Air Max 1.

Sebastian is al 30 jaar bezig met verzamelen van sneakers en op de dag van vandaag is hij al 6 jaar onderdeel van de Sneakerness familie en wordt er nog steeds hard aan Solefooled gewerkt. We kunnen binnenkort namelijk een webshop en nieuwe concepten op sneaker evenementen verwachten van Sebastian.

Solefooled op Sneakerness Rotterdam

Solefooled heeft natuurlijk een stand op Sneakerness Rotterdam maar ook op hun Instagram en Facebook pagina zijn ze te vinden. Bij de Solefooled stand zullen Air Max modellen te vinden zijn voor iedereen. Vintage en kinder paartjes voor minder dan €50,-, deadstock paren onder de retail prijs en verschillende unieke modellen. Neem dus vooral een kijk bij Solefooled op Sneakerness Rotterdam!

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

Images by Solefooled

Previous ArticleNext Article