SneakersOnAir: Van sneaker liefhebber naar een stand op Sneakerness Rotterdam

Het sneaker evenement van Nederland staat weer om de hoek en natuurlijk zijn alle sneaker liefhebbers van de partij. Naast de bezoekers hebben de standhouders ook een passie voor sneakers, zo ook SneakersOnAir. Sinds 2015 is SneakersOnAir een vast gezicht op Sneakerness en dit jaar is hij weer aanwezig op Sneakerness Rotterdam.

SneakersOnAir

De eigenaar van SneakersOnAir, Boyd, is al van jongs af aan gek op sneakers. Dit heeft hij mede te danken aan zijn moeder, die tot de dag van vandaag een sneaker passie heeft. In zijn buurt opende er rond 2000 een skate winkel waar ook exclusieve paartjes te koop waren. Dit is eigenlijk waar de verzamel koorst is begonnen voor Boyd. Doordat er veel vraag en aanbod was naar exclusieve en moeilijk verkrijgbare sneakers startte Boyd in 2015 SneakersOnAir. Hiermee hoopt hij andere te helpen met het zoeken naar dat ene geliefde paartje. Zijn assortiment varieert dan ook van oude tot nieuwe releases en van reguliere tot aan de meeste gehypte sneakers.

De sneaker waar het allemaal mee begon voor Boyd was de Nike Dunk High Pro SB “HUF” en zijn meest recente aankoop was de Nike Air Max “SWIPA”. Voor het zoeken naar sneakers maakt hij natuurlijk gebruik van de Sneakerjagers Sneaker Zoekmachine. Op dit moment wordt er hard gewerkt om het gehele assortiment online op de website te plaatsen en ook krijgen we in de toekomst misschien de kans om een fysieke SneakersOnAir winkel te bezoeken. Tot die tijd is SneakersOnAir te vinden op de Instagram en Facebook en natuurlijk bij zijn stand op Sneakerness Rotterdam! Hier geeft hij trouwens ook leuke goodies weg.

Sneakerjagers is trots mediapartner van Sneakerness 2019 Rotterdam. Houd daarom onze Sneakerness Rotterdam pagina goed in de gaten om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws rondom dit evenement.

SneakersOnAir Sneakerness Rotterdam
SneakersOnAir Sneakerness Rotterdam
Images by SneakersOnAir

Previous ArticleNext Article