Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast aflevering 9 staat nu voor je klaar

Vanaf vandaag, donderdag 28 november, kun jij kijken of luisteren naar de negende aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ de podcast. Valerio en Non krijgen in deze aflevering weer twee geweldige gasten aan tafel in onze studio in Amsterdam.

 Patta’s Edson Sabajo:

Iedereen in de sneakerwereld kent ze: Patta in Amsterdam. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Waar komt het vandaan? Hoe is het ontstaan? Wie zit er achter en wat doen ze nu allemaal. Edson is (mede) oprichter van Patta en verteld in de Sneakerjagers podcast uitgebreid over het verleden, heden en toekomst van dit unieke Amsterdamse concept. Meer over Edson en Patta lees je hier.

Boris van de Ven:

Boris is de oprichter en spiritueel leider van het Gamekings imperium, hét Nederlandse televisieprogramma waarin doorgewinterde gamers, waaronder Boris, videogames beoordelen, spelen en uitlichten. Naast gamen is Boris ook een groot old skool sneakerfanaat en actief cryptocurrency journalist. Meer over Boris lees je hier.

 De gloednieuwe 9e aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ is te beluisteren of te zien vanaf donderdag 28  november 2019 op SpotifyApple podcasts of Youtube.

Previous ArticleNext Article