BLACK FRIDAY: De korting bij New Balance loopt op tot 40%! 50

New Balance is dit jaar natuurlijk ook van de partij tijdens de Black Friday actie. Dit jaar doen ze dan ook iets wat we nog niet veel vaker gezien hebben. Ditmaal hebben ze een selectie gemaakt van sneakers waarvan de korting op kan lopen tot maar liefst 40%! De collectie is werkelijk gigantisch dus er is voor iedereen wel wat. We konden het natuurlijk niet laten om hier een geweldige top 10 van te maken. Mocht er in deze New Balance Black Friday top 10 niks voor jou tussen zitten is er dus niks aan de hand. Neem gerust op de website van New Balance een kijkje!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


1. New Balance 997H

NB 997H, Pigment with Canyon

2. New Balance 997 Sport

NB 997 Sport, Team Red with White

3. New Balance 574 Sport

NB 574 Sport, Light Cliff Grey

4. New Balance 300

New Balance Black Friday

5. New Balance 997H

New Balance Black Friday

6. New Balance 574 Sport

NB 574 Sport, Incense with White Peach

7. New Balance X-90 Reconstructed

New Balance Black Friday

8. New Balance 997H

NB 997H, Oyster Pink with Team Away Grey

9. New Balance 997 Sport

New Balance Black Friday

10. New Balance 574 Sport

New Balance Black Friday
Images by: New Balance

Previous ArticleNext Article

Er zijn officiële foto’s opgedoken van de Off-White x Nike Waffle Racer SP 13

Al langere tijd gaan er geruchten rond dat de Off-White x Nike Waffle Racer SP zou uitkomen. Meerdere releasedata werden voorspeld, maar waren allemaal incorrect. Nu heeft de sneaker eindelijk een officiële releasedatum en er zijn ook officiële foto’s naar buiten gekomen van alle drie de colorways.

Deze samenwerking maakt deel uit van Virgil Abloh’s zijn “Athlete in Progress” collectie. De samenwerking groet het onbreekbare zelfvertrouwen dat hardlopers hebben. De internationale hardloopgemeenschap omarmt de kracht van het zelfvertrouwen. Vanaf 1984 worden er al ongekende marathonprestaties neergezet en in 2019 zijn er nog steeds voortdurend inspanningen om persoonlijke records of wereldrecords te breken. Hoewel sommige wedstrijden worden gewonnen met maar een honderdste verschil, delen hardlopers de drive naar consistente vooruitgang.

Off-White x Nike Waffle Racer SP | Details

Zoals we al zeiden komt het model uit in drie verschillende colorway. Zo komt er een zwarte colorway, een witte en een blauwe. Het model beschikt over een dubbel veter design, wat betekend dat er een normaal vetersysteem op zit, maar ook een op hiking geïnspireerd vetersysteem. Ook lijkt het erop alsof het bovenwerk is gemaakt van een soort plastic materiaal. Dit geld ook voor de Swoosh en de kenmerkende Off-White branding. De laatste tijd maakt Abloh vaak gebruik van een puntige, rubberen outsole. Ook doet hij dat bij deze Waffle Racer SP.

Op 12 december 2019 lijkt het dan eindelijk te gebeuren. De Off-White x Nike Waffle Racer SP komt dan uit in de drie verschillende colorways. Er zal een prijskaartje van €150,- aan de sneaker hangen. Bekijk hieronder de officiële foto’s en houd goed onze Releasekalender in de gaten voor de laatste info.


Off-White X Nike Waffle Racer SP 'White'

zaterdag 12 december 2020

Naar alle aanbieders
Off-White Nike Waffle Racer SP Athlete In Progress black white vivid sky Official Look Virgil Abloh Release Info Date CD8180-001 CD8180-100 CD8180-400
Off-White Nike Waffle Racer SP Athlete In Progress black white vivid sky Official Look Virgil Abloh Release Info Date CD8180-001 CD8180-100 CD8180-400

Off-White X Nike Waffle Racer SP 'Black'

zaterdag 12 december 2020

Naar alle aanbieders
Off-White Nike Waffle Racer SP Athlete In Progress black white vivid sky Official Look Virgil Abloh Release Info Date CD8180-001 CD8180-100 CD8180-400
Off-White Nike Waffle Racer SP Athlete In Progress black white vivid sky Official Look Virgil Abloh Release Info Date CD8180-001 CD8180-100 CD8180-400

Off-White X Nike Waffle Racer SP 'Blue'

zaterdag 12 december 2020

Naar alle aanbieders
Off-White Nike Waffle Racer SP Athlete In Progress black white vivid sky Official Look Virgil Abloh Release Info Date CD8180-001 CD8180-100 CD8180-400
Off-White Nike Waffle Racer SP Athlete In Progress black white vivid sky Official Look Virgil Abloh Release Info Date CD8180-001 CD8180-100 CD8180-400
Images by Nike

De Nike Air Force 1 verschijnt binnenkort in een gouden en zilveren colorway! 33

Beelden van de gouden en de zilveren colorway op de Nike Air force 1 zijn al een keer eerder verschenen. Sterker nog, de Rosé colorway die hier bij deze Pack hoort is al uitgekomen. Nu heeft Nike eindelijk de releasedatum van deze twee colorways ook bekend gemaakt. Scroll naar beneden als je benieuwd bent wanneer deze gaan uitkomen.

Nike Air Force 1 ‘Metallic Pack’ | De details

Zoals de naam je al doet vermoeden zijn de sneaker geheel gekleurd in het goud en het zilver. Van de ene sneaker is de upper goud gekleurd en bij de ander zilver. De zolen die eronder geplaatst zijn, zijn echter wit van kleur. Iedereen die deze sneaker wil zal en ontzettend opvallende verschijning worden en worden de echte eyecatchers van onze samenleving.

Deze opvallender verschijningen komen sneller dan je denkt. 13 december 2019 is het namelijk al zover. Voor €150,- kunnen ze al van jou zijn en je moet er snel bij wezen. Er wordt verwacht deze sneakers als warme broodjes over de toonbank zullen gaan vliegen. Check daarom onze releasekalender waar je ze kan bemachtigen.


Nike WMNS Air Force 1 SP 'Gold' - Liquid Metal Pack

vrijdag 13 december 2019

Naar alle aanbieders
Nike air Force 1
Nike air Force 1

Nike WMNS Air Force 1 SP 'Silver' - Liquid Metal Pack

vrijdag 13 december 2019

Naar alle aanbieders
Nike air Force 1
Nike air Force 1
Nike air Force 1
Banner by: 43einhalb
Images by: Nike

Nike SB combineert twee Skate Classics voor de ‘Hack pack’! 20

Nike SB heeft ons al verblijd met verschillende colorways en modellen en hier gaan ze absoluut mee verder. Ditmaal hebben ze ervoor gekozen om de Nike SB Blazer en de Nike SB Bruin een make-over te geven. In deze pack, genaamd Hack Pack, hebben ze allemaal verschillende aspecten gecombineerd met een fantastische uitkomst.

Nike SB ‘Hack Pack’ | Closer look

De geruchten gaan dat ze deze twee colorway hebben gerealiseerd door inspiratie te halen uit vroeger. Door de sneaker kapot te maken konden ze de sneaker ‘hacken’. Op deze manier konden ze geheel hun eigen draai eraan geven. De Nike SB Blazer heeft een uitzonderlijk gewaagd uiterlijk. Ze hebben verschillende extra lagen aangebracht. Op de midsole vind je een extra laag en ze hebben een dubbele tong geplaatst, de eerste wit gekleurd en de tweede rood. De Swoosh hebben ze geplaatst alsof hij eraf is gerukt. Dit geeft een zeer unieke en toffe look. Daarnaast hebben ze twee grote blauwe Swooshes op de heel en de voorkasnt geplaatst. Tevens hebben ze nog grijze lagen aangebracht. De Nike SB Bruin is iets subtieler. De basis van deze upper is in een witte kleur aangebracht en beschikt over verschillende beige layers. Daarnaast zijn er nog subtiele groene details aangebracht.

Deze pack zal in januari 2020 verwacht worden. Helaas is er verder nog helemaal geen informatie over bekend. Er zijn ook nog geen prijzen vastgesteld. Echter verwachten we hier binnenkort meer informatie over. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten!


Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date
Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date
Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date
Nike SB Blazer Edge Hack Pack Release Date

Nike SB Bruin Edge Hack Pack Release Date
Images by: @sneakpeekicks / @nikesbornothing