BLACK FRIDAY: De korting bij New Balance loopt op tot 40%!

New Balance is dit jaar natuurlijk ook van de partij tijdens de Black Friday actie. Dit jaar doen ze dan ook iets wat we nog niet veel vaker gezien hebben. Ditmaal hebben ze een selectie gemaakt van sneakers waarvan de korting op kan lopen tot maar liefst 40%! De collectie is werkelijk gigantisch dus er is voor iedereen wel wat. We konden het natuurlijk niet laten om hier een geweldige top 10 van te maken. Mocht er in deze New Balance Black Friday top 10 niks voor jou tussen zitten is er dus niks aan de hand. Neem gerust op de website van New Balance een kijkje!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.


1. New Balance 997H

NB 997H, Pigment with Canyon

2. New Balance 997 Sport

NB 997 Sport, Team Red with White

3. New Balance 574 Sport

NB 574 Sport, Light Cliff Grey

4. New Balance 300

New Balance Black Friday

5. New Balance 997H

New Balance Black Friday

6. New Balance 574 Sport

NB 574 Sport, Incense with White Peach

7. New Balance X-90 Reconstructed

New Balance Black Friday

8. New Balance 997H

NB 997H, Oyster Pink with Team Away Grey

9. New Balance 997 Sport

New Balance Black Friday

10. New Balance 574 Sport

New Balance Black Friday
Images by: New Balance

Previous ArticleNext Article